15 BİN LİRA ÖDÜLLÜ YARIŞMA

15 BİN LİRA ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Satranç Federasyonu ve Bilecik Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilecek  ‘’15 Temmuz Demokrasi Günü Yıldırım ve Hızlı Satranç Turnuvası’’ ile satranç heyecanı Bilecik’te yaşanacak.

6 – 7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve ülkemizin 60 ilinden 350’yi aşkın satrançseverin başvuruda bulunduğu turnuva ile en başarılı satranç oyuncuları Bilecik’te olacak.

7’den 70’e her kesimden yarışmacının katılacağı 15 Temmuz Demokrasi Günü Yıldırım ve Hızlı Satranç Turnuvası ile Bilecik büyük bir organizasyona daha ev sahipliği yapmış olacak.

Bilecik’te eğitim ve çocuklara yönelik birçok anlamlı çalışmaya imza atan Bilecik Belediyesi, çocuklarımız için yeni bir çalışmayı daha gerçekleştiriliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Satranç Federasyonu ile Bilecik Belediyesi katkılarıyla düzenlenecek olan satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere 15 bin TL değerinde ödül taktim edilecek.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde 6 ve 7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 15 Temmuz Demokrasi Günü Yıldırım ve Hızlı Satranç Turnuvasının ilk günü akşamında satranç oyuncuları birbirleriyle kıyasıya bir yarış içine girerken 7 Temmuz Cumartesi günü saat:11:00’de ise programın açılış programı gerçekleştirilecek.

Ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece alan oyuncuların katılacağı ve Yıldırım- Hızlı kategorilerinde iki turnuva şeklinde düzenlenecek etkinlik ile Bilecik’in turizm ve tanıtımına büyük katkılar sağlanacak.

  

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2697 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.