175 TYP'li alınacak

175 TYP'li alınacak

Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında 175 kişilik kadro açıldı.

Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında 175 kişilik kadro açıldı. Bu bağlamda, okulların temizlik, bakım ve onarım işlerinde çalıştırılmak üzere 129 gün süreyle toplamda 175 kişi istihdam edilecek. 

27 Ağustos Cumartesi günü saat 23:59’da sona erecek olan başvurular İŞKUR internet sitesi ve ALO-170 üzerinden alınacak. Başvuruların sona ermesinin ardından mülakatlar gerçekleştirilecek. Merkez ilçeden başvuranların mülakatı 31 Ağustos tarihinde İŞKUR İl Müdürlüğünde, Bozüyük ilçesinden başvuranların mülakatı 1 Eylül’de Bozüyük Halk Eğitim Merkezinde, diğer ilçelerin mülakatı ise 1 Eylül tarihinde İŞKUR İl Müdürlüğünde saat 09:00-14:00 arasında gerçekleştirilecek. 

Merkez ilçede görevlendirilmek üzere 67, Bozüyük’te 65, Osmaneli’nde 13, Gölpazarı’nda 6, Pazaryeri’nde 7, Söğüt’te 12, Yenipazar’da 3 ve İnhisar’da 2 kişi TYP’li olarak alınacak. 

Kaynak:Aslı KARA

Bu haber toplam 2255 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.