‘2019 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ’

‘2019 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ’

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette, 2019 yılında yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekti. 2019 seçimlerine uzun bir zaman varmış gibi gözükse de bu sürenin kendileri için kısa olduğunu belirten Başkan Öztürk, “Biz AK Parti olarak her seçimi önemsiyoruz. Bu bağlamda, 2019 yılında gerçekleşecek seçimler çok daha büyük anlam taşıyor. Üzerimize düşeni yapacağız ve vargücümüzle çalışacağız” dedi. 

‘TÜM KÖYLERİMİZİ ZİYARET EDECEĞİZ’

Ayrıca Başkan Öztürk, Merkez İlçe Yönetimi olarak göreve gelmelerinin ardından, köy ziyaretleriyle başladıkları ziyaretleri sürdürdüklerini dile getirerek, “Merkez’e bağlı tüm köylerimizi ziyaret edeceğiz” diye konuştu. 

2019-secimleri-hakkinda-ne-dedi2.jpg

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, gazetemizi ziyaret etti. Başkan Öztürk ve beraberindekiler Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ve Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal tarafından ağırlandı. Başkan Öztürk ayrıca bir dönem AK Parti il yönetiminde birlikte görev yaptıkları Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal'a selamlarını iletti. 

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Başkan Öztürk, gerek il merkezinde gerekse köylerde birçok ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade etti. Başkan Öztürk, vatandaşlarla sohbet ederek insanların istek ve talepleri dinlemenin kendilerine yol gösterdiğini dile getirerek, “Siyasetçiler olarak insanlarımızı sadece seçim zamanı hatırlamamamız lazım. Biz her zaman halkın içinde, vatandaşlarımızla iç içe olmaya gayret göstereceğiz. Bu kapsamda yönetimimizle birlikte köy ziyaretlerinde bulunuyoruz. STK’larımızı, kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi. 

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’da Başkan Öztürk’e ve ekibine görevlerinde başarılar dileyerek, 2019 seçimlerine ilişkin görüşlerini sordu. Başkan Nail Öztürk ise 2019 seçimlerinin AK Parti için kritik bir viraj olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

“Biz AK Parti olarak her seçimi önemsiyoruz. Bu bağlamda, 2019 yılında gerçekleşecek seçimler çok daha büyük anlam taşıyor. Üzerimize düşeni yapacağız ve vargücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

2019-secimleri-hakkinda-ne-dedi3.jpg

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. 

Ziyarette, Merkez İlçe Yönetim Kuru Üyeleri Samet Yılmaz, Çetin Kaya, Erol Fındık, Kadir Çolak ve Vedagün Sancar’da yer aldı.  

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2759 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum