''2023 HEDEFLERİNE BÜYÜK BİR ADIM DAHA ATTIK''

''2023 HEDEFLERİNE BÜYÜK BİR ADIM DAHA ATTIK''

Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongrenin gerçekleştirilmesine ilişkin yaptığı açıklamada; Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2023 hedeflerine yönelik büyük bir adımı daha attık'' ifadelerini kullandı.

Ankara Arena Salonunda gerçekleştirilen kongreye katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongreye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Türkiye'nin hep birlikte ''Sağlam İrade Güçlü Türkiye'' sloganı etrafında  bir araya geldiğini hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, açıklamasında şunları kaydetti:

''AK Parti kadroları olarak, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 3. Olağanüstü Büyük Kongremizi gerçekleştirdik. Ülkemiz ve Milletimiz için dün çok önemli çalışmalara imza atan ve yarına ilişkin geleceğimizin umut kaynağı olan AK Parti, yine Milletimizin sesi oldu, ortak heyecanı oldu. Büyük bir ilgi ve katılım ile gerçekleştirilen kongremizde; ''Değişimin Lideri Millet Partisi''; ''2019'a Selam 2023'e Devam'', ''Sağlam İrade Güçlü Türkiye'' ve ''Hep Birlikte Yeni Hedeflere'' sloganları ve düşüncesi etrafında bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız başta olmak bütün Ak Kadrolar olarak bu kutlu heyecanı paylaştık. Türkiye ve Milletimiz İçin Daha Yapacaklarımız Var'' ilkesi ile çalışan ve çaba gösteren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve bütün AK Kadrolara teşekkür ediyor, büyük kongremizin yeniliklere, güzelliklere ve ülkemiz ile milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını  Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum'' dedi. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2003 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum