23 NİSAN ÇOCUK FESTİVALİ

23 NİSAN ÇOCUK FESTİVALİ

Bilecik'te düzenlenen 23 Nisan çocuk festivali, kar yağışı altında gerçekleşen çelenk koyma töreninin ardından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde 10.Geleneksel Çocuk Festivali Programı kapsamında kutlandı. 

2-282.jpg

23 Nisan Pazar günü saat 9.00 da kortej yürüşü ile başlanması planlanan program hava şartları nedeniyle yürüşüyün iptal olması ardından saat 10.00 da Cumhuriyet meydanında çelenk koyma töreni ile başladı. Çelenk koyma töreninde protokolde Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Halis Zafer Koç'ta yer alırken saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından tören sona erdi.

3-214.jpg

10.Geleneksel Çocuk Festivali etkinliği Saat 10.30' da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde protokol eşliğinde başladı.

5-008.jpg

Etkinlik kapsamında hazırlanan slayt gösterisinin ardından saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu, devamında Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un konuşmasına yer verildi, daha sonra şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin şiir dinletisi gerçekleşti.

6-003.jpg

Etkinlik; anaokulu, ilkokul ve ortaokulların hazırladıkları halk oyunları gösterileri, müzik dinletileri ve yarışmalar ile devam etti. 

7-002.jpg

Başkan Yağcı'nın kapanış konuşması ardından, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Halis Zafer Koç ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı dereceye giren öğrencilere katılım belgelerini ve ödüllerini verdi.

9-001.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2497 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.