'24 HAZİRAN'DA DERSLERİNİ ALACAKLAR'

'24 HAZİRAN'DA DERSLERİNİ ALACAKLAR'

AK Parti 1'inci sıra milletvekili adayı Selim Yağcı, ülkemiz üzerinde kötü emelleri olan tüm şer odaklarının defi için 24 Haziran seçimlerini işaret etti. 

24 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye'nin değil tüm Müslüman coğrafyası ve Türk dünyası için büyük önem taşıdığını belirten Selim Yağcı,"24 Haziran'da, Emperyalizm, Türkiye düşmanları ve terör destekçileri başta olmak üzere ülkemiz üzerinde kirli oyunlar oynamak isteyen iç ve dış mihrakların tamamı derslerini alacaklar" dedi. 

24-haziranda-derslerini-alacaklar2.jpg

Selim Yağcı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Osmaneli'nde katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, Türk Milleti'nin bir kez daha AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacağına inandığını kaydetti. Yağcı, Bilecik'in her zaman olduğı gibi yine Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olacağını bildiğini ifade ederek, "Aziz milletimiz, Haçlılara haddini bildiren, ABD ve AB'ye boyun eğmeyen, dünya 5'ten büyüktür diyerek kirli planları alt üst ve 15 Temmuz'da dik durarak ülkesi için ölümüne giden lideri Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacaktır" dedi. 

24-haziranda-derslerini-alacaklar3.jpg

AK Parti 1'inci sıra milletvekili adayı Selim Yağcı, Osmaneli'ndeki iftarın ardından Osmaneli'nin bazı köylerinde seçim kampanyasını sürdürdü.

24-haziranda-derslerini-alacaklar4.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum