3000 ÖĞRENCİ SPORA YÖNLENDİRİLECEK

3000 ÖĞRENCİ SPORA YÖNLENDİRİLECEK

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan 3000 öğrenci spora yönlendirilecek. 

KYK'da kalan öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde yer almasına yönelik protokol gereği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile KYK İl Müdürü İsmail Şen'in de katıldığı terip komitesi toplantısı gerçekleştirildi.  

Spor Genel Müdürlüğü ile Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü arasında yurtlardaki öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelik işbirliği protokolü kapsamında tertip komitesi toplantısı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile KYK İl Müdürü İsmail Şen’in katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya KYK İdari İşler Şube Müdürü Lütfü Akyüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Hasan Kocatepe,  Ertuğrulgazi Erkek Yurdu Müdürü Mustafa Karaca, Şeyh Edebali Yurdu Müdürü Muzaffer Küçük, Bilecik Yurt Müdürü Lütfiye Düven, Halime Hatun Kız Yurdu Müdürü Hilal Yıldırım ve  Sportif Eğitim Uzmanı Ramazan Güneş katıldı.

Toplantının ana gündem maddelerinde, 2017 yılında yapılacak olan tüm spor çalışmalarının planlaması yapıldı. Tüm spor tesislerinin KYK’lı öğrenciler tarafından aktif olarak kullanılması planlandı. KYK öğrencilerine yönelik sportif branşların çalışmaları hakkında bilgi verildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca düzenlenecek ve 81 ilde yapılacak Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşü'ne KYK'da kalan öğrencilerinde dahil edilmesi kararlaştırıldı. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 21544 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.