32 FARKLI ÜLKEDEN BİLECİK'E ZİYARET

32 FARKLI ÜLKEDEN BİLECİK'E ZİYARET

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, yerli ve yabancı konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi; her gün gerek heyet ve gruplar şeklinde gerek bireysel olarak ağırladığı misafirleri ile Bilecik'in tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sağlıyor.

Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, pek çok kesimden insanların uğrak noktası haline geldi.

Yunus Emre Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen program kapsamında 32 Ülkeden öğrencinin olduğu heyet, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgiler aldı.

Tarih Şeridini gezerek, yetkililerden bilgi alan heyete;  Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan Osmanlı Şerbeti ikram edildi.

Türkiye ve Bilecik’e olan beğenisini ifade eden konuklar, Tarih Şeridinin önemini dile getirerek, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

32-farkli-ulkeden-bilecike-ziyaret2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1546 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.