50 YILLIK HAYAL GERÇEK OLUYOR

50 YILLIK HAYAL GERÇEK OLUYOR

Pazaryeri’nin 50 yıllık hayali Ahı Dağı Yolu projesi emin adımlarla ilerliyor.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Pazaryeri’ni Bursa’ya bağlayacak Ahı Dağı Yolu 3’üncü etap çalışmalarını yerinde inceledi. Pazaryeri’nin 50 yıllık hayalinin gerçekleştiğini söyleyen Başkan Yalçın, Ahı Dağı Yolu’nun tamamlanmasıyla birlikte adeta bir mucizenin gerçekleşmiş olacağını belirtti.

Çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan ve incelemeleri sonrası bir açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, “Allah'a şükürler olsun hayalimiz gerçekleşiyor Ahi Dağı 3’üncü etap çalışmaları hızla devam ediyor, coğrafya değişiyor, virajlar kalkıyor ve ulaşım rahatlıyor. Bu etaptaki 3 buçuk kilometrelik yol 1 kilometre kısalıyor.2 buçuk kilometreye düşüyor. Pazarcıklıların 50 yıllık hayali gerçekleşiyor.

2015 yılında Gümüşdere-Bahçesultan arası, 2016 yılında Bahçesultan-Bilecik il sınırı arasındaki yolu yaptık. 2017 yılında ise Bilecik il sınırı Hamitabat arasında ki yol yapılıyor. İnşallah 2018 yılında Hamitabat-Kurşunlu arasını yaparak 50 yıllık problemi çözerek ilçemiz için bir mucizeyi de gerçekleştireceğiz” dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3854 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum