6. ADAY ADAYI RAMAZAN KURTULMUŞ

6. ADAY ADAYI RAMAZAN KURTULMUŞ

AK Parti’de, 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde ikinci sıra milletvekili adayı olan Ramazan Kurtulmuş, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olabilmek için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Beraberindeki kalabalıkla birlikte AK Parti İl Başkanlığına gelen Kurtulmuş, başvuru formunu İl Başkanı Fikret Karabıyık’a teslim etti.

1-491.jpg

Aday adaylığı müracaatının ardından açıklamalarda bulunan Ramazan Kurtulmuş, “Önceliğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimleri daha sonra Bilecik’ten iki milletvekili çıkarmak” dedi.

Partisinde 7 yıl il başkanlığı yaptığını anımsatan Ramazan Kurtulmuş, “İlimizin her noktasını adım adım biliyorum. Eksikleri, sorunları biliyorum. Eğer bize görev verilirse gece gündüz demeden çalışmaya hazırız. Koltuklar ve makamlar gelip geçici önemli olan hoş bir seda bırakabilmek. Cumhurbaşkanımız bu millete, bu ümmete lazım. Bende partimizin kuruluşundan beri bu davanın bir neferi olmaktan çok mutluyum. Adaylıklar olur olmaz biz her zaman bir asker olarak davamız için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah kazanan milletimiz, ülkemiz, partimiz olacak” dedi.

Kurtulmuş, diğer aday adaylarına başarılar dileyerek sözlerine son verdi.

Öte yandan, Ramazan Kurtulmuş’un müracaatıyla AK Parti milletvekili aday adayları sayısı 6’ya yükseldi.

2-495.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5292 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum