6K DURAKLARIN İÇİNDE YOK YOK!

6K DURAKLARIN İÇİNDE YOK YOK!

Bilecik Belediyesi tarafından kentin çeşitli noktalarına konulan 6K Akıllı Durakları faaliyet girerken içerisinde adeta yok yok.
Osmanlı motifli dizaynlı ile yapılmış; içerisinde kamere sistemi, KİOS, kahve makinesi, kablosuz internet, kütüphane, kurumsal rehber bulunan K Akıllı Durakları ilk olarak Atatürk Bulvarı üzerinde 2 adet olarak, daha sonra sırasıyla Tevfik Bey Caddesi ve Tepebaşı mevkinde yerleştirildi. Toplamda kentin çeşitli yerlerinde 6 adet yerleştirilecek 6K Akıllı Duraklar modern taşımacılığın tüm unsurlarıyla düşünülerek hizmet vermeye başladı. 
Konu hakkında Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, 2017 yılıyla birlikte vatandaşların duraklardaki sıkıntılarını gidermek ve konfora ulaştırmak nedeniyle Bilecik genelindeki durakların yenileştirme ve geliştirme çalışmalarına hız verildiği belirtilerek, “Akıllı Durak projesi kapsamında yeni akılı duraklar monte edilerek Bilecik’teki vatandaşlara çağın gerektirdiği güzel hizmetler sunulmaya devam ediliyor” ifadelerine yer verildi. (İHA)

Bu haber toplam 2728 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum