75 YAŞINDAKİ ADAM REKLAM MAĞDURU OLDU

75 YAŞINDAKİ ADAM REKLAM MAĞDURU OLDU

Bir televizyon kanalında gördüğü reklam üzerinden çeşitli bitkisel ürünlerin siparişini veren 75 yaşındaki vatandaş, siparişinin eksik geldiğini ve aldatıldığını söyledi. Vatandaşların televizyonda gördükleri her reklama inanmamalarını isteyen vatandaş, “Ben aldandım, başkaları aldanmasın” dedi. 

75-yasindaki-adam-reklam-magduru-oldu2.jpg

Kadir Serbest isimli vatandaş, bir televizyon kanalında eşinin rahatsızlığına iyi geldiği söylenen bazı bitkisel ürünlerin satışının yapıldığını gördü. Bunun üzerine hemen ekranda yazılı olan telefonu arayarak 6 şişe sipariş verdi. Siparişler geldiğindeyse reklamda dolu gösterilen şişelerin yarım şekilde geldiğini fark etti. Bunun üzerine sipariş verdiği numara üzerinden ürünleri aldığı firma yetkilisine durumu anlatan Serbest, sorununa çözüm bulamadı. Girişimlerinin sonuçsuz kalması üzerine reklamların güvenilir olmadığını anlayan Serbest, başından geçenleri gazetemize anlattı. 

Gazetemiz aracılığı ile vatandaşları televizyonda gördükleri her reklama inanmamaya davet eden Serbest, “Ben aldandım, başkaları aldanmasın” dedi. 

75-yasindaki-adam-reklam-magduru-oldu3.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4545 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.