ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

ABD-AB, İKTİDAR DEĞİŞSİN İSTİYORLAR ACABA NEDEN?

ABD-AB, İKTİDAR DEĞİŞSİN İSTİYORLAR ACABA NEDEN?

Millet İttifak partileri tarafından HDP’yi de masaya almak için tabanlarını alıştırmaya çalıştıklarını yazmıştım. Ne zaman? İki yılı aşkın zaman olmuş. Zaman zaman da bu hususu hatırlatmalarım oldu. HDP’nin masada yer almadığını iddia edenlere cevabımız “Masanın altında” olmuştu. Şimdi de “Hayır HDP masada değil CHP Lideri Kılıçdaroğlu görüşüyor” diyenlere “Ya siz çok safsınız milletin başına çorap örmek isteyenlerin farkında değilsiniz veya milleti saf sanıyorsunuz” demek istiyorum. 

Millet İttifakı partileri HDP’nin oyunu almadıkça yüzde elliye yakın oya ulaşamayacağı belli. HDP’de özerklik, Apo’ya özgürlük, vatan hainlerini imha hareketine son verme, Ermeni soykırımını kabul etme, teröre yardım ve yataklık eden belediyelere kayyum atanmasına son verme gibi daha nice vatanın bölünmesine sebep olacak isteklerini kabul ettirmedikçe kimseye oy vermeye razı olmaz. Kılıçdaroğlu-HDP görüşmesinden sonra HDP tarafından Cumhurbaşkanı adayı çıkarılmayacağı, Kılıçdaroğlu’nun destekleneceği açıklandı. 

HDP’nin isteklerinin kabul edildiği ve Millet İttifakı’nın (Allah korusun) seçimi kazanması halinde terörlü günlere tekrar dönmüş oluruz. Millet İttifakı içinde yer alan partilerin tabanlarının HDP’nin ittifak içinde yer almasına alıştıklarını düşünmüyorum. 

HDP hiçbir zaman ‘PKK terör örgütüdür’ demedi, isteklerinden bir adım dahi geri atmadı. Milleti ayak oyunlarıyla, cilalı laflarla aldatıp iktidara talip olanlar, bugüne kadar 40 binin üzerinde verdiğimiz şehitlerimize ilave bir 40 bin daha şehit vermemize sebep olurlar. 

Milletimiz feraset sahibidir. ABD-AB ülkeleri AK Parti iktidarının kaybetmesini istiyorlar, mücadele ediyorlar. Acaba neden? Halkımızın bu sorunun cevabını verebilecek güçte olduğuna inanıyorum. 

Not: Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun. Rabbim sağlık ve huzur içerisinde geçirmemizi ve nice Ramazan aylarına erişmemizi nasip etsin inşallah.   
 

Bu yazı toplam 2075 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR