ABDULLAH CEVDET, AYŞE ARMAN FİKİRLİLERE GEÇİT YOK

ABDULLAH CEVDET, AYŞE ARMAN FİKİRLİLERE GEÇİT YOK

19 Mayıs törenlerinde Jimnastikçi kız sporcularının mayolu gösterilerini gazetemiz, "Jimnastik mayolarına tepki" diye haber yapmıştı.

Haberimize bir gazete de muhabir olarak çalışan biri kendi facebook adresinden şöyle bir ifadeyle satışmış;

"Bilecik'in AKİT'İ: Sakarya Gazetesi

Bu zihniyet Ensar Vakfı'nın tecavüzcü zihniyetiyle aynıdır. Küçük bir kız çocuğunun mayosu için şu cümleleri yazmak hangi haber etiğine yakışır?

"Küçük çocuklarının yaptıkları gösteriler, giydikleri kıyafetlerin gölgesinde kaldı"

Bize Akit kafalı diye saldıran ve Ensar Vakfı'nı hedef alan sözlerini cehaletine bağlıyoruz. Çalıştığı müessesenin sahibi de Akit okuyucusu. Ona göre Akit Gazetesi fikrinde olmak ve okumak, Ensar Vakfı'nın tecavüzcü zihniyetiyle aynı diyor. Böylece (Kendi inanışına göre) ekmek veren patronuna da hakaret etmiş oluyor. Esasen İslâm'a saldıracakta korkaklığından İslâmi çizgide yayın yapan Akit'e saldırıyor. Daha sonra tepkiler üzerine facebook adresinden "Ensar Vakfı" kelimelerini kaldırıyor. Ensar Vakfı üyeleri genelde İmam Hatip mezunları. Kendi patronu da aynı okul mezunu. Bu duruma ekmek yediği kaba işemek denir.

Daha sonra aynı gazetenin internet sitesinde haberimize farklı bir muhabir tarafından bize "Sapkınlık ve Yobazlık" suçlamalarında bulunuldu.

"Sakarya" 27 yılık yayın hayatında sapkınlık suçundan adli mercilere düşmedi. Bu kelimeyi kullananları iftiracı ve karalayıcı ilan ediyoruz.

Üstad Necip Fazıl Kısakürek "Biz yobazı kendi hakikatlerimizi bozanlar olarak kullanıyoruz" diye ifade ediyor.

Dinimiz, kadınları kapamalarını ayet ve hadislerle emretmiş. Kadınların kaç yaştan itibaren kapanmaya başlamaları gerektiğini İslâm alimleri ilmihallerde belirtiyorlar. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kapanmayla ilgili fetvasını ve bir çok İslâm aleminin kız çocuklarının 7 yaşından itibaren kapanmaya alıştırılmaya başlanmasını 9 yaşından itibaren kapanması gerektiğini yazıyorlar. Biz bu inancımızın gerektiği haberleri yapıyoruz ve yapmaya da devam ederiz. İslâmi inancına inandığımız bir gazete patronunun internet sitesinde dinin emirlerini savunanları "Sapkınlık ve Yobazlık" suçlamasına tepki göstermiyorsa önce Allah'a ve sonra kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Yaptıkları habere gönderilen yorumları yayınlamışlar, halkımız hakkettikleri cevabı vermiş.

Tanzimat fermanıyla batıya özendirme yolu açıldı. Batıyı ne kadar örnek aldıksa ahlakımız, aile yaşantımız dejenere oldu. Üstad Necip Fazıl'ın deyimiyle "Kadını kafes arkasından kurtaralım diyenler kadını kafeslediler" sözü ne kadar doğru.

İşte bu batı hayranlığı yobazları yetiştirdi. Abdullah Cevdet denen yobaz "Bu millet adam olmayacak. Bu milleti adam ettirmek için Batıdan damızlık erkek getirmek gerekir" diyerek Türk Milleti'nin aile yapısına hakaret etti.

Yine Ayşe Arman denen kadın röportaj yaptığı erkeklerle yatakta poz verdi "Yatak serime bir de erkek eklemiş oldum" dedi.

Biz bu şekilde batıcıların yanında değiliz. Bu devirde, o devirde diye bir şey yok. İslâmi ideallerimizi yaşatmak istiyoruz.

Abdullah Cevdetler, Ayşe Armanlar yetişsin isteyenlere geçit yok.

sakarya-gazetesi-bilecik-haber.jpg

 

Bu haber toplam 2694 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum