Acil Para Arayanlara Sıfır Faizli 10.000 TL Anında Kredi!

Acil Para Arayanlara Sıfır Faizli 10.000 TL Anında Kredi!

Denizbank ihtiyaç kredisi için yeni kampanya duyurusunu yaptı. MobilDeniz’den müşteri olanlar için 10.000 TL ihtiyaç kredisi başvurularında %0 faiz fırsatı yakalayabilecek. İşte sıfır faizli kredi kullanmak isteyenler için detaylar…

Denizbank ihtiyaç kredisi için yeni kampanya duyurusunu yaptı. MobilDeniz’den müşteri olanlar için 10.000 TL ihtiyaç kredisi başvurularında %0 faiz fırsatı yakalayabilecek. İşte sıfır faizli kredi kullanmak isteyenler için detaylar…

Merkez Bankası’nın faiz artırması ile birlikte bankalardaki faiz oranları her geçen gün artmakta. Deniz Bank yeni kampanyasını duyurudu. Nakit ihtiyacı olan kişilere için Deniz Bank kampanyasını duyurdu. Sıfır faizli kredi kullanmak isteyenler için kredi kampasında detaylar belli oldu. 10.000 TL’ye varan nakit desteği ile birlikte nakit ihtiyacı olanların bir nebze de olsa rahatlatan kampanya hayata geçirildi.

denizbank-10-000-tl-0-faizli-kredi.png

İŞTE DENİZBANK’IN 0 FAİZLİ KREDİ DETAYLARI

DenizBank’ın sunduğu sıfır faizli kredi şartları şu şekilde;

  • Kampanyadan 18/09/2023 – 20/10/2023 tarihleri arasında DenizBank Mobildeniz'i indirip "Müşteri Ol" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan DenizBanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni DenizBanklılar faydalanabilir.
  • Kampanya kapsamında faiz oranı, mobildeniz uygulamamız üzerinden 6 aya kadar hayat sigortalı olarak aylık %0 faiz oranı ile başlayacak olup, KKB puanınız, genel borçluluk durumunuz ve başvurduğunuz kanala göre fiyatlamamız değişkenlik gösterecektir.
  • Sigortasız kredi tercih edilmesi halinde, %0 faizli ihtiyaç kredisi kampanyası geçerli olmayacaktır. Sigortasız ihtiyaç kredisi KKB puanınız, genel borçluluk durumunuz ve başvurduğunuz kanala göre fiyatlamamız değişkenlik gösterecektir.
  • Mobildeniz ’den DenizBank müşterisi olduktan sonra, kampanya süresi boyunca Mobildeniz uygulamamız üzerinden avantajlı ihtiyaç kredisi oranları ile kredi kullanma hakkı elde edeceksiniz. Avantajlı kredi kampanyasından sadece bir kere yararlanabilir.
  • Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 6 aya kadardır.
  • Kampanyadan ilk kez müşterimiz olup, kredi başvurusu yapan Denizbanklılar 1 ay süresince yararlanabilir.
  • Banka, faiz oranlarında değişiklik yapma, onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme hakkına sahiptir.
  • Yasal vade sınırlamaları gereği maksimum vadeler; 100 bin TL üstündeki üzerindeki tutarlar için 12 ay, 50 bin TL – 100 bin TL aralığındaki tutarlar için 24 ay, 50 bin TL ve altındaki tutarlar için maksimum vade 36 aya kadardır.
  • Kredi tahsis ücreti, başlangıçta bir defaya mahsus alınacak olup kredi tutarının binde 5’i oranındadır. Sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı”, kredi tahsis ücreti, vergi ve sigorta priminden oluşmaktadır.
  • Aylık %0 faiz oranı 10.000 TL’ye kadar ve maksimum 6 aya kadar vade ile kullandırılan ihtiyaç kredilerinde, hayat sigortası yapılması durumunda geçerlidir.
  • Kampanyadan yalnızca gerçek kişi müşteriler faydalanacak olup kullanılabilecek kredi türü bireysel tüketici / ihtiyaç kredisidir.
  • Kredi başvurunuz bankamız politikaları çerçevesinde değerlendirilir ve uygun olması durumunda kullandırım yapılabilir. Banka değerlendirmesi sonrasında başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir, talep ettiğiniz tutarın altında onaylanabilir ya da tamamen iptal edilebilir.
  • Gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma ve faiz oranında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1078 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.