AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Bilecik Belediyesi tarafından Şerifpaşa Cami Sosyal Donatı ve Meydan Düzenleme çalışmalarında sona gelinerek, Pazartesi günü saat: 13:30’da gerçekleştirilecek olan açılış programı ile vatandaşların hizmetine sunulacak.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve içerisinde birçok yeni düzenlemenin bulunduğu çalışmada sona gelindi.

Şehir merkezinde yer alan ve vatandaşların yoğun uğrak noktası olan Şerifpaşa Cami Meydanı, düzenlemeleri kapsamında; dinlenme mekanları, Mahalle Muhtarlığı, dinlenme ve su havuzları ile vatandaşların dinleneceği mekanlar oluşturuldu.

acilis-tarihi-belli-oldu2.jpg

‘’BİLECİK’İMİZE YENİ FERAH BİR ORTAM DAHA KAZANDIRDIK’’

Belediye Başkanı Selim Yağcı da çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezinde güzel ve önemli bir çalışmanın gerçekleştirildiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı; ‘’Şehir estetiğine uygun birçok görseli ile birlikte yeni uğrak alanlarından biri olacak Şerifpaşa Cami Meydan Projemizde teknik ekibimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Şehir merkezinde yer alan ve vatandaşlarımızın yoğun uğrak noktası olan Şerifpaşa Cami Meydanı, yeni projesi kapsamında; dinlenme ve yeşil alanlar ile su havuzları ve vatandaşların nefes alacağı yeni bir mekan haline gelecek. Burada gelen ziyaretçilerin de rahatlıkla gelebilecekleri kullanabilecekleri içerisinde fotoğraf çekinebilecekleri güzel bir mekan olacak" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2424 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum