Aday Listelerine Yağcı'nın İlk Yorumu

Aday Listelerine Yağcı'nın İlk Yorumu

Bilecik'te milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından ilk yorum, 27. Dönem Ak Parti Milletvekilli Selim Yağcı'dan geldi.

Bilecik'te milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından ilk yorum, 27. Dönem Ak Parti Milletvekilli Selim Yağcı'dan geldi.
Milletvekili Yağcı, AK Parti'den aday gösterilen Halil Eldemir ve Hüsnü Ersoy'a hayırlı olsun dileklerini ileti. Konu ile ilgi yaptığı açıklamasında, 'Dün olduğu gibi bugün ve yarında Devletimin,Milletimin,Şehrimin ve Ak Partimin ilk günkü heyecanımla hizmetinde olacağımı ifade etmek istiyorum' ifadelerini kullandı.
27. Dönem Ak Parti Milletvekilli Selim Yağcı; "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Ak Partimizin Milletvekili Adayları olarak;
Halil Eldemir ve Hüsnü Ersoy beyler gösterilmiştir. Öncelikle milletvekili adaylığı adaylarımıza, Ak Partimize, Şehrimize Milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum,Allah muvaffak eylesin.
2004 yılından bugüne 3 dönem Bilecik Belediye Başkanı ve 5 yıldır Bilecik Milletvekili olarak toplam 20 yıldır onurla gururla Ak partimize, Şehrimize Milletimize ve Devletimize hizmet etmek nasip oldu. Bizleri bu zamana kadar bu görevlere layık gören destekleyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Partimizin yetkili organlarına ve kendilerine hizmet etmekle onur duyduğum Bilecikli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum
Dün olduğu gibi bugün ve yarında Devletimin,Milletimin,Şehrimin ve Ak Partimin ilk günkü heyecanımla hizmetinde olacağımı ifade etmek istiyorum.
Seçim sürecinin de milletimize devletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
Hep birlikte daha iyiye daha güzele…"

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4764 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum