ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bozüyük'ün en eski ve yerli esnaflarından Lütfi Tokmak, önümüzdeki günlerde yapılacak Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için başkan adaylığını...

A+A-

Bozüyük'ün en eski ve yerli esnaflarından Lütfi Tokmak, önümüzdeki günlerde yapılacak Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için başkan adaylığını açıkladı. 
Babadan oğula süregelen ticari hayatını, 40 yılı aşkın bir süredir devam ettirdiğini belirten Tokmak, Bozüyük esnafının çözüm bekleyen sorunlarına ait reçetenin kendisinde olduğunu belirterek göreve talip olduğunu kaydetti.

2-(7).jpg

Bozüyük esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Lütfi Tokmak, bu sorunlar ile yıllardır ilgilenilmediğini ve çözüm üretilmesi noktasında hiçbir çabanın gösterilmediğini belirtti.
Yönetim kurulu listesini oluştururken her meslekten birer temsilcinin bulunmasına özen gösteren Başkan adayı Lütfi Tokmak, ilçe genelindeki tüm esnafın sorunlarının odaya aktarılabilmesi amacıyla yönetime her sektörden bir ismin yazılmasına dikkat ettiğini aktardı. Sorunlara kalıcı çözümler bulmada, Kaymakamlık, Belediye ve TSO gibi kurumlar ile biri bir görüşmelerin çok önemli olduğunu belirten Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Lütfi Tokmak, Esnafın sıkıntılarını çok iyi bildiğini, bunlar ile ilgili olarak  ilgili kurumlarla görüşmeler yaptığını ve ilerleyen zamanda bu konuda gerekli açıklamaları yapacağını söyledi. Sözlerinin sonunda; "Tüm esnafımızı 14 Şubat Çarşamba Günü Saat 13.00'de Halk Eğitim Merkezi'ndeki olağan kongreye davet ediyor, ilçe esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum" dedi.  

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Lütfi Tokmak'ın yönetim kurulu listesinde Sebze ve Meyveciler Dernek Başkanı Tamer Çekirgeci, Tuhafiye esnafı Selim Göktürk, Tuhafiye esnafı Fatih Bayraktar, Bayan kuaförü Seda Saitoğlu, Elektrik esnafı Can Atlıhan, Bilgisayar esnafı Erkan İksan, Kıraathane İşletmecisi Hikmet Bayrak, Lokanta İşletmecisi Ekrem Tetik. Denetim Komisyonu üyeleri ise; Mobilya Dükkânı İşletmecisi Sami Küçük, Sanayi Esnafı Erdal Altıntaş ve Büfe İşletmecisi İsmail Özan yer alıyor.

4-(8).jpg

Bu haber toplam 11292 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum