Adaylıktan çekildi!

Adaylıktan çekildi!

Adaylıktan çekildiğini yaptığı açıklama ile duyurdu.

AK Parti Bilecik Belediye Meclisi aday listesinde MHP kotasından 16’ncı sırada yer alan Hakif Pekince, sıralamadaki yerine tepki göstererek meclis üyeliği adaylığından çekildiğini duyurdu. Yapılan sıralamada dava ve ilkelerin yerine ahbap çavuş ilişkilerinin ön planda tutulduğunu belirten Hakif Pekince, “Uğruna hayatımı adadığım partim MHP'de ülkücü ilkelerinden taviz vermeden sade bir üye olarak devam edeceğim.” ifadesini kullandı.

Bilecik’te MHP camiasının önde gelen isimlerinden olan Hakif Pekince, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Gençlik yıllarımdan beri hayatımı adadığım, maddi ve manevi desteğimi hiç bir zaman esirgemediğim, ilkelerini kalbime mühürlediğim partim Milliyetçi Hareket Partimizin Bilecik İl ve Merkez İlçe yönetimlerinin her kademesinde hiç bir menfaat beklemeden 90'lı yıllardan beri görev alma onurunu yaşadım. Partimin genelde ve yerelde iktidar olması için her zaman sokakta, halkın içinde canla başla çalıştım. Partime ve yaşadığım yere hizmet etmek için Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı oldum. Ama ne yazıkki yapılan sıralamada emeklerin, dava ve ilkelerin göz önüne alınmadığı, ideolojisi, özü, sözü, fikriyatı milliyetçilik ile bağdaşmayan ahbap çavuş, eş dost ilişkilileriyle, şimdiye kadar partinin önünden bile geçmeyenlerin transferlerini oluşturdukları MHP Belediye Meclis Üyeliği aday listesi bunu göstermiştir. Bu tiplerin ellerinde bir kantar olduğunu, herkesin ülkücülüğünü, milliyetçiliğini tartabileceklerini sanıyorlar. Sözüm ona en ülkücü onlar. Oysa ki dolandıkları yerlerde kantarın kendilerini tarttıklarını unutuyorlar. Mevcut il ve merkez ilçe teşkilatıyla birlikte çalışma imkanımın kalmadığı, bu sebepten dolayı ülkücülüğü kalbime mühürlediğim partim Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bilecik Belediye Meclisi üyeliği adaylığımdan büyük bir üzüntüyle çekiliyorum.

Uğruna hayatımı adadığım partim MHP'de ülkücü ilkelerinden taviz vermeden sade bir üye olarak devam edeceğim. Rabbim hayırlara vesile kılsın.”

adayliktan-cekildi.jpg

Bu haber toplam 3484 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum