ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Bozüyük'te, dün oynanan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) karşılaşması için İstanbul'dan gelen Feriköyspor taraftarlarının yer aldığı minibüslerde yapılan aramalarda ele geçirilen suç aletleriyle ilgili olarak şüpheliler adliyeye sevk edilmeye başlandı. 

Edinilen bilgilere göre; Bozüyük’te oynanan Vitraspor ile Feriköyspor BAL ligi 10. Grup 3'üncü hafta müsabakasını izlemek için ilçeye gelirken ilçe girişinde durdurulan 2 otobüs içerisinde çok sayıda suç aleti ele geçirilmişti. Olayın ardından gözaltına alınan toplam 33 kişiden 8’i yaşları küçük olduğu gerekçesiyle serbest bırakılmıştı. Gözaltında tutulan 25 kişi ise bugün İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek gruplar halinde adliyeye sevk edilmeye başlandı.

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünün araçlarda titizlikle yaptığı aramalar neticesinde 18 sopa, 3 döner bıçağı, 2 satır, 2 bıçak, 1 cop, 1 elektro şok cihazı, 2 falçata, 4 meşale, 1 kuru sıkı tabanca ve buna ait 25 adet kuru sıkı fişek ile 1 emisyon patlayıcı ele geçirilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3543 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.