ADRES BİLGİLERİ GÜVENCE ALTINA ALINACAK

ADRES BİLGİLERİ GÜVENCE ALTINA ALINACAK

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü ile Bilecik Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma ile ilimizdeki bütün adres bilgileri elektronik sistem ile güvence altına alınacak.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü Görevlisi Şerife Aktaş ve beraberindeki müdürlük temsilcileri, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Aktaş ve beraberindekilere teşekkür etti.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak örnek sayılacak bir projeye daha imza attıklarını belirterek, şunları söyledi:

''İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğünden heyetimizi ağırladık. Bilecik Belediyesi olarak, güzel ve anlamlı bir çalışmayı daha uygulamaya koyuyoruz.  İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü ile Bilecik Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma ile ilimiz nüfusuna kayıtlı olan bütün mekanların adres bilgileri elektronik sistem ile güvence altına alınacak. 1 ay içinde bitecek çalışma ile ilimiz nüfusuna kayıtlı olan tüm adres bilgilerinin sisteme kaydedilmesi ile navigasyon ve buna benzer hizmetlerde kolaylık sağlanacak. Ülkemzi genelinde örnek bir proje olacak çalışma için bizlere katkı sunan başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve bakanlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.'' dedi.

adres-bilgileri.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2047 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.