AFGANLI KÜÇÜK KIZ YARDIM BEKLİYOR

AFGANLI KÜÇÜK KIZ YARDIM BEKLİYOR

Afganlı ailenin 9 yaşındaki küçük kızı Parisa Mahmoudi, yardım bekliyor. 2 yaşındayken üzerine sıcak süt dökülen ve göğüs kısmının büyük bölümü yanan küçük kızın tedavisi için 6 bin TL gerekiyor.

Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, Afganlı Perisa Mahmodı'nın tedavisiyle ilgilendiğini ifade ederek tedavi masrafları için şuan da 2 bin TL bulduklarını fakat daha 6 bin TL gerektiğini söyledi. Bilecikli hayırsever vatandaşlardan yardım talep eden Dernek Başkanı Altıntaş gazetemize açıklamada bulunarak şunları dile getirdi: "Afganlı küçük kızın annesi derneğimize gelerek bizden yardımcı olmamızı istedi. Kızının 2 yaşındayken üzerine süt döküldüğünü ve vucüdunun ön kısmının tamamen yandığını anlattı. Kızının henüz 9 yaşında olmasından dolayı bazı şeylerin farkında olmadığını fakat büyüdükçe özellikle 18 yaşında geldiğinde vücudunun bu durumundan dolayı çok üzüleceğini söyleyerek bizden yardım istedi. 

Bende dernek başkanı olarak kızımızın bu durumuna çok üzüldüm. Daha sonra kendi imkanlarımla Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi'ne küçük kızı götürdüm. Orada Plastik Cerrahi doktoruyla görüştüm. Bu kızımızı ben ameliyat ederim dedi. Sol göğüsünün oraya bir balon koyarak tedavisine başlarız dedi. 2 kez ameliyat olacak. İlk ameliyatı ise 8 Haziran'da. Yurt dışından bir adet balon cihazını getirttim. Bu cihazın parası 2 bin TL. Onu bir hayırsever sayesinde aldık. Şimdi ameliyat için 6 bin TL istiyorlar. Bunun için bu kızımıza yardım eli uzatalım. Bu konuda yardım etmek isteyen derneğimizi arayarak (0 535 742 60 74) yardım edebilir." dedi.  

afganli-kucuk-kiz-1.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3602 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.