AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN FİDAN DİKTİLER

AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN FİDAN DİKTİLER

Bilecik Deniz Yıldızı ve Gençlik Spor Kulübü Derneği tarafından Bilecik-Sakarya karayolu tüneller mevkiine Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan fidanların dikimi gerçekleştirildi. 

Dernek Başkanı Kader Başoğlu ve gençlerin katılımı ile zeytin dalı operasyonunda şehit olan askerlerimizin de isimlerinin yer aldığı fidanların dikimi dualarla yapıldı. 

Dernek başkanı Başoğlu yaptığı açıklamada, gençliğin bir hazine olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi: 'Gençlik bir hazinedir. Yüce ALLAH'ın(c.c.) rızasını kazanmak ve Kur'an ahlakına hizmet etmek için çaba göstermeye başlayabileceği en verimli dönemdir. Yaşadığımız hadiseler millet ve vatan şuurunu çocuklarımıza aşılamak için önemli bir fırsattır. Bu milletin evlatları bayrağını ve namusunu çiğnetmemek için canını bile vermeye hazır olduktan sonra imal edilen terör örgütleri asla başarılı olamayacaklardır. Vatan için millet için bayrak için mukaddesat için canını feda tüm aziz şehitlerimizin yüce hatırası için dualar edip fidan dikiminde bulunduk. Tüm şehitlerimize ALLAH'tan(c.c.) rahmet gazilerimize acil şifalar şehit ve gazi yakınlarımıza Sabr-ı cemil diliyorum' dedi.

afrin-sehitleri-icin-fidan-diktiler1.jpg

afrin-sehitleri-icin-fidan-diktiler1.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1851 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.