AK Kadınlar Kapı Kapı Dolaştı

AK Kadınlar Kapı Kapı Dolaştı

Seçime son iki hafta kala partiler çalışmalarına hızla devam ederken, Ak parti kadın kolları ve meclis üyeleri Bozüyük’te ev ziyaretlerinde bulundu.

Seçime son iki hafta kala partiler çalışmalarına hızla devam ederken, Ak parti kadın kolları ve kadın meclis üyeleri Bozüyük’te ev ziyaretlerinde bulundu. Dönüşümlü olarak ziyaretlerini sürdürdüklerini ve bu ziyaretlerden çok güzel geri dönüşler aldıklarını dile getiren Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin çalışmalarından dolayı tüm kadın kollarına teşekkür ederek;

‘’Bozüyük’te ak kadınlar ile evleri ziyaret ediyoruz. İl Kadın kolları başkanımız Mutlu Selen Haşit ve yönetimi ile Bozüyük ilçemizde kadınlarımız ile birlikte bizlerde olalım istedik. Teveccüh çok güzel. Nazar değmesin. Bilecik merkezde Bilecik Belediye Meclis üyesi Gülcan Namal ve gönüllü hanımlar, il kadın kolları yönetimleri ev ev geziyor maşallah. Ak parti il kadın kolları standlarda maşallah çok güzel çalışıyor. Dönüşümlü ev ziyaretleri ve stand ziyaretleri tüm ilçelerde sahalarda çalışan kadınlarımıza kolaylıklar diliyorum. Durmak yok çalışmaya devam.’’ İfadelerini kullandı.

kapi-kapi-dolastilar2.pngkapi-kapi-dolastilar1.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 747 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.