AK PARTİ 17 YAŞINDA

AK PARTİ 17 YAŞINDA

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, partisinin 17. kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında; AK Parti’nin 17 yıllık siyasi hayatında daima milletin yanında yer aldığına dikkat çeken Karabıyık, “Millet için çıkılan bu yolda AK Partimizle nice 17. senelere inşallah” dedi.

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, 16 yılda girdikleri her seçimden zaferle çıktıklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

“Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde “Erdemliler Hareketi” ile 2001 yılında siyaset arenasında yerini alan AK Parti, kurulduğu günden bu yana insan odaklı bir Türkiye hedeflemiş ve misyon edinmiştir. AK Parti kurulduğu günden itibaren türlü engellemelere rağmen başarılarla dolu 16 yılı geride bırakmıştır. 16 yılda girdiği tüm seçimlerden zaferle çıkmayı başaran AK Partimiz milletine hizmeti borç bilip, bu şiarla durmadan çalışmış ve çalışmaya devam etmektedir. Mayasını illetin attığı, milletin yolundan çıkmayan ve millete hizmetten bıkmayan Türkiye’nin partisi 17 yaşında. Ne yapıyorsak her şey millet içindir. Millete hizmetkar olma yolunda devam!

Güçlü devlet için, büyük Türkiye için, millet için çıkılan bu yolda AK Partimizle nice 17. senelere inşallah” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3265 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.