AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman'a Coşkulu Karşılama

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman'a Coşkulu Karşılama

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, bugün Ankara'da katıldığı aday tanıtım toplantısından sonra akşam saat 20:30 sularında Bilecik'e döndü. Mustafa Yaman, AK Parti İl Başkanlığı binası önünde çok sayıda partili tarafından karşılandı.

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, bugün Ankara'da katıldığı aday tanıtım toplantısından sonra akşam saat 20:30 sularında Bilecik'e döndü. Mustafa Yaman, AK Parti İl Başkanlığı binası önünde çok sayıda partili tarafından karşılandı.

yamana-coskulu-karsilama.jpg

Yaman burada partililer ile kucaklaşarak tebrikleri kabul etti. Daha sonra il başkanı Serkan Yıldırım ve Milletvekili Halil Eldemir partililere seslendi. Son olarak söz alan AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman ise 31 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle çıkacaklarını belirterek şunları kaydetti:

yamana-coskulu-karsilama-001.jpg

“Sayın Cumhurbaşkanım sizlere söz bizim İl Başkanımız Serkan Yıldırım, saygıdeğer Milletvekilimiz ile birlikte inşallah 31 Mart akşamı Bilecik’i 11’de 11 olaraktan sizlere armağan edeceğimize söz veriyoruz dedik. Yaklaşık 2 aydan beri Bilecik’imizde aday adaylığı süreci devam ediyordu.

yamana-coskulu-karsilama-002.jpg

Öyle güzel bir partiyiz ki biz 12 tane birbirinden değerli ağabeyimiz, kardeşimiz bu yolda hep birlikte yürüdük. Aralarından bazıları burada abilerim, kardeşlerim burada. Özellikle şunu söylüyorum AK Parti’de hiçbir zaman ben olmadı. Daha doğrusu biz göreve geldiğimizden beri üç dönemden beri hiç ben demedik, hep biz dedik. Evet biz 12 arkadaş yola çıktık. Bir tane aday üzerinde karar kılınması gerekiyordu. Kendi aramızda konuştuğumuzda her zaman şunu söyledik aday kim olursa olsun, nerede olursa olsun, nasıl olursa olsun her zaman yanında arkasında olacağız.

yamana-coskulu-karsilama-003.jpg

Başta ben buna söz vermiştim. Tüm arkadaşlarımızda bu konuda hemfikirdi. Hala da öyleyiz. Biz AK Parti ailesi olarak hiçbir zaman hiçbir bölünmeye, hiçbir parçalanmaya asla müsaade etmedik etmeyeceğiz. 5 yıldan beri Bilecik artık AK Parti hizmetleriyle yönetilmeyi çok özledi. O yüzden bizim ayrışmaya değil artık birleşmeye ihtiyacımız var.

yamana-coskulu-karsilama-004.jpg

Buradaki teşkilattaki arkadaşlarımız buraya gelen arkadaşlarımız rahat olsun AK Parti her zaman tek yumruk olaraktan il başkanıyla, milletvekiliyle, teşkilatıyla bir aradadır, bir arada olmaya devam edecektir. Bayırköy’de 3 dönem belediye başkanlığı yaptığımız dönemde teşkilatımızla iç içe omuz omuza hep birlikte çalıştık. 15 sene boyunca hangi kadın kolları başkanımız geldiyse, hangi gençlik kolları başkanımız geldiyse, hangi merkez ilçemiz buradaysa, hangi il başkanımız varsa her zaman teşkilatlarımızla omuz omuza birlik beraberlik içerisinde görev yaptık. Bayırköy’de bir başarı varsa bu teşkilatın başarısıdır. Bizi destekleyen Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Tüm Teşkilatımıza, Bileciklilerimize ve Bayırköylü hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

yamana-coskulu-karsilama-005.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2034 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum