AK PARTİ BOZÜYÜK İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISINI YAPTI

AK PARTİ BOZÜYÜK İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISINI YAPTI

Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı Ekim ayı ilçe danışma toplantısını gerçekleştirdi. Metristepe Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda toplantı öncesinde partililere aşure ikramında bulunuldu.

Toplantının açılış konuşması İlçe Başkanı Mesut Çetin tarafından yapıldı. Mesut Çetin konuşmasında, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan ilk ilçe danışma toplantısında 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı. Başkan Çetin, “Bozüyük’te ilçe Jandarma ve Garnizon Komutanlığımızdan bizi tehdit eden herhangi bir unsurla karşılaşmadık. Ancak Bozüyüklü hemşerilerimizden şunu gördüm ki burada da bir kalkışma olsaydı ülkemizin her yerinde olduğu gibi Bozüyük’te de hemşerilerimizin tankın, tüfeğin, mermilerin önüne durmaya hazır olduğunu gördüm. Bu bağlamda tüm Bozüyüklü hemşerilerimle gurur duydum. Allah o günleri bir daha canlı olarak yaşatmasın. Sadece bu şekilde filmlerde seyredelim. Ancak bu 15 Temmuz’u ne kendimiz unutalım ne de çocuklarımıza unutturalım. 15 Temmuz ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın telefondaki ‘meydanları bırakmayın ‘çağrısının ardından 28 gün boyunca demokrasi nöbetimizi tuttuk. Bozüyük’ümüzde ki demokrasi nöbetlerimizi Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ve ekibinin desteği ile gerçekleştirmenin mutluluğunu ve hazzını yaşadık. Bu bağlamda ben rahatsız olduğu halde demokrasi nöbetlerini bir gün bile kaçırmayan Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya, meclis üyelerimize ve belediye çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

ak-parti-bozuyuk-ilce-danisma-kurulu-toplantisini-yapti2.jpg

Köylere İl Özel İdaresi çalışmaları ve belediyenin desteği ile yapılan yatırımlardan bahsetti. Teşkilat olarak sürekli olarak köyleri ziyaret ettiklerini ve sorunlarının çözümü noktasında ilgili kurumlarla sürekli olarak irtibat halinde olduklarını söyledi.

Ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kürsüye çıktı. Başkan Bakıcı konuşmasında, “Eğer bugün biz burada sizlere seslenebiliyorsak 15 Temmuz gecesi bu vatan için canlarını vermiş şehitlerimiz sayesindedir. Allah mekânlarını cennet eylesin, geride kalanlarına da baş sağlığı diliyoruz. Onlara ne kadar dua etsek azdır. Şöyle bir geriye baktığımızda yaşanılanlar gözümüzün önünden filim şeridi gibi gelip geçiyor. Başkanımızın da söylediği gibi bu yaşanılanları unutmayacağız ve unutturmayacağız. AK Partimizde ki birlik beraberliği ve teşkilatlanmayı yaşadığımız bu zorlu süreçte bir kez daha gördük” dedi.

Yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan bahsetti. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan ve teslimatları devam eden TOKİ konutları ile ilgili konuştu. Teslimatların 5 ay sonra olmasına rağmen vatandaşların kış şartlarında mağdur olmamaları için çalışmaları hızlandırarak teslimatları öne çektiklerini söyledi. Başkan Bakıcı, “İyi niyetle yapılan bu girişimimiz bilinçli olarak bazı çevrelerce kötü amaçla kullanılmaya çalışılıyor. Ama olsun önemli değil. Bizim amacımız vatandaşlarımızın kış şartlarında mağdur olmasını önlemekti. Bunu da başardığımıza inanıyorum” dedi.

ak-parti-bozuyuk-ilce-danisma-kurulu-toplantisini-yapti3.jpg

Kapalı Pazar projemiz hazır. İller Bankasından alınacak krediyle yapılacak olan Kapalı Pazar yerimizi kışa girmeden 2017 Eylül ayında hizmete sunmayı hedefliyoruz. Yediler Mahallesi ve Yenidoğan Mahallesine yapılacak olan parklarımızın proje çalışmaları da tamamlanarak ihale aşamasına geldi. Bu çalışmalarımız yerler bizim olmadığı için kamulaştırma ve yeni plan çalışmalarından dolayı gecikti. Ama en kısa sürede ihaleleri yapılarak çalışmalara başlanacak.

Genel ve yerel iktidarın en büyük örneklerinden bir tanesi ise yeni hastanemiz olacaktır. Şu anda avon projesi tamamlanan hastanemizin 20 dönümlük kamulaştırma işlemi belediyemiz tarafından yapıldı. 12 dönüm mevcut yerimiz ile birlikte toplam 32 dönümlük bir alanda yer alacak 200+50 yataklı hastanemiz için gerekli hazırlıklar tamamlandı. İnşallah en kısa zamanda vatandaşlarımızı iki hastane arasında çile çekmekten kurtaracağız.

TEDES ile ilgili olarak kamuoyunda hız limitlerinin benim tarafımdan belirlendiği noktasında karalama kampanyaları yürütülüyor. Araştırıp soruşturmadan böyle çirkin karalamalar yapılmasını kınıyorum. TEDES’te uygulanacak hız limitleri ilgili kurum temsilcilerinin yer aldığı ilçe trafik komisyonun tavsiye kararı ile İl Trafik Komisyonu tarafından belirlenmektedir. Bununda ayrıca bilinmesinde yarar olacağını düşünüyor. Danışma kurulu toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ak-parti-bozuyuk-ilce-danisma-kurulu-toplantisini-yapti4.jpg

Konuşmaların ardından AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin tarafından 15 Temmuz demokrasi nöbetlerinin anısına Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya bir fotoğraf hediye edildi. Toplantının soru cevap bölümü basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2539 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.