AK PARTİ GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

AK PARTİ GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ve Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, beraberlerindeki bazı partililer ile birlikte gazetemize tebrik ziyarette bulundu. 

AK Parti heyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyarette Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ve Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal ile görüşerek, Gazeteciler Günümüzü tebrik etti. 

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, sohbet ortamında geçen ziyarette, FETÖ-PDY ile mücadele, yeni devlet hastanesi, Yenişehir yolu ve yeni anayasa çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.  

FETÖ ile mücadelede ilimizde güzel bir birlikteliğin sağlandığını kaydeden Karabıyık,"Çok iyi bir valimiz, Başsavcımız ve Emniyet Müdürümüz var. Devletimizin tüm idarecileriyle FETÖ ile mücadele ediyoruz" dedi. 

İhalesi yapılan yeni devlet hastanesinin itiraz süresinin yakın zamanda sona ereceğini belirten Karabıyık, Yenişehir yolu çalışmalarında da herhangi bir sıkıntının olmadığını belirtti.  

Son olarak meclisten geçen anayasa değişiklik talebinin referandumda milletin onayına sunulacağını aktaran Karabıyık,"Yeni anayasa konusunda önümüzdeki günlerde bilgilendirmeler yapacağız" ifadelerini kullandı. 

Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal'ın da yer aldığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. 

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1905 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum