AK PARTİ HEDEFE KENETLENDİ

AK PARTİ HEDEFE KENETLENDİ

AK Parti’de, milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından milletvekili adayları ve partililer Dedeoğlu Caddesi üzerindeki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’de bir araya geldi. AK Parti teşkilatlarının tam kadro yer aldığı toplantıda milletvekili adayları tebrik edilerek AK Parti’nin iki milletvekili kazanma hedefine ulaşması için kararlı mesajlar verildi.

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın önderliğinde gerçekleşen toplantıya, birinci sıra milletvekili adayı Selim Yağcı, ikinci sıra milletvekili adayı Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 22,23 ve 24. Dönem Bilecik Milletvekilli ve Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz ile civar ilçe ve belde belediye başkanları, teşkilat mensupları ve aday adayları ile yakınları katıldı.

1-522.jpg

‘TEŞKİLATLAR HAZIR’

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, teşkilatların seçimlere hazır olduğunu ve heyecanının her geçen gün arttığını dile getirerek, “İki sıfır hedefimize ulaşacağız inşallah” dedi.

‘BU BİR BAYRAK YARIŞI’

22,23 ve 24. Dönem Bilecik Milletvekilli Fahrettin Poyraz ise açıklanan adaylıkların hayırlı olmasını dileyerek, “Bu bir bayrak yarışı. Bilecik için önemli iki isim birlikte çalışacak. Bilecik’te genel ve yerel idaremizin yaptığı hizmetler ortada inşallah sonuç güzel olacak” ifadelerini kullandı.  

‘SEFER BİZDEN ZAFER ALLAH’TAN’

24 Haziran’da ülkemizin çok önemli bir seçim gerçekleştireceğini kaydeden AK Parti İkinci Sıra Milletvekili Adayı Halil Eldemir, 26. dönem meclisinin çok önemli işlere imza attığını ve 24 Haziran’ın bir final olacağını söyledi.

3-401.jpg

Halil Eldemir, iki milletvekili ile Ankara’da bulunmak için çalışacaklarını belirterek, “Artık çalışma zamanı. Birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Sefer bizden zafer Allah’tan” şeklinde konuştu.

‘MECLİSE BİRLİKTE GİDECEĞİZ’

Son olarak duygularını dile getiren AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Selim Yağcı, Halil Eldemir ile birlikte meclise gideceklerine inandığını kaydetti. Selim Yağcı, “AK Parti, bir davanın adıdır. AK Parti, milletin ta kendisi, tabelasını milletin astığı bir partidir. Allah nasip ederse bize bu bayrağı daha yukarılara çıkarmak için çalışacağız. Halil Eldemir ile birlikte inşallah meclise gideceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları ve teşkilat yöneticileri basına poz verdi.

4-157.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3794 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum