AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı tarafından Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde parti danışma ve istişare toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen istişare toplantısına Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam, kadın kolları, gençlik kolları ve partinin her kademesinden çok sayıda partili katıldı.

BAŞKAN ÇETİN RAKAMLARLA KONUŞTU

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile birlikte toplantı başlarken, toplantının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin yaptı. 

Rakamlar ile konuşan Mesut Çetin, son günlerde gündeme gelen asgari ücret düzenlemeleri  konusunda, iyileştirmelerin hükümetimiz tarafından yapılacağını belirterek; 'Ak Parti hükümeti olarak görev başında olduğu sürece ülkemizin yol aldığı mesafe ortadadır, hızlı trenler, geniş bir alt yapı ağı, ve her geçen yıl büyüyen bir ekonomi ile hükümetimizin başarıları vatandaşlarımızın görev verdiği sürece artarak devam edecektir" dedi. Konuşmasının sonunda BM'de alınan Kudüs kararı ile ilgili konuşan Çetin; 'Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde gerçekleşen bu süreç gösterdi ki dünya beşten büyükmüş. Bu karar son derece önemli ve bölgedeki durumun ileriki süreçte ne yönde gelişmeler göstereceğini belirleyen bir karardır. Tüm İslâm alemi gibi bu karar bizleri de çok mutlu etmiştir" dedi. Sözlerine son verirken, yoğun bir kar yağışı ve hafta sonu olmasına rağmen salonu dolduran tüm partililere teşekkür eden Çetin, sözü Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya bıraktı.

BAKICI; 'BİZ HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ PROJELER İLE KONUŞUYORUZ'

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Öncelikle salonumuzu dolduran tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Konuşmama başlarken hepimizi son derece sevindiren bir olay olan birleşmiş milletlerin Kudüs kararını almasında öncü olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir teşekkür borçluyuz. Konuya duyduğu hassasiyet ve üstün irade ile bu karar kendisinin sayesinde alınmıştır ve bugün bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İslam aleminin tepkileri, iradeleri ve Allah'ın adaleti yine mazlumdan yana olmuştur" dedi.

Konuşmasına Bozüyük'te gerçekleştirdiği ve planlanan projeler ile devam eden Başkan Bakıcı: 'Bizler Ak Partili Yerel Yönetimler olarak, yapılan tüm karalama kampanyalarına inat hayata geçirdiğimiz projeler ile konuşuyoruz' dedi. Konuşması salondakiler tarafından uzun süre alkış alan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı toplantının ikinci bölümünde partililer tarafından sorulan soruları yanıtladı.

Kentte devam eden Kapalı Pazar, Manişar Parkı gibi projelerin tamamlanma aşamasında olduğu belirten Bakıcı, yapımı başlayan Hal Camii projesinin ardından eski balık pazarı olarak bilinen alana 5 katlı bir otopark yapılacağını anlattı. Partililer tarafından yöneltilen soruların yanıtlanmasının ardından toplantı sona ererken, İlçe Başkanı Mesut Çetin, danışma toplantılarının her ay düzenli olarak yapılacağını belirtti.

ak-parti-bozuyuk1.jpg

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 3419 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.