AK PARTİ KADIN KOLLARI’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

AK PARTİ KADIN KOLLARI’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit ve beraberindekiler, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Heyet, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ile bir süre görüşerek çiçek takdiminde bulundu. 

AK Parti’deki kongre süreci ve parti çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Başkan Karayiğit, gazetemizi ve haber sitemizi yakından takip ettiğini belirtti. Karayiğit, ekip arkadaşlarıyla birlikte doğru işler yapmaya gayret ettiklerini dile getirerek, ”Bugün de arkadaşlarımızla beraber sizlerin bayramını kutlamak istedik, çalışmalarınızda başarılar diler ve misafirperverliğiniz için teşekkür ederim” dedi. 

‘GÖREV VERİLİRSE DEVAM EDERİM’

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’ın kongrede yeniden aday olup olmayacağı sorusuna cevap veren Karayiğit, “Bizde vazifeye talip olunmaz, görev verilirse vazifeme devam ederim” dedi. 

Sohbet ortamında geçen ziyaretin devamında gazetemiz çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Şadi Erdal,   ziyaretlerinden ötürü AK Parti heyetine teşekkür etti.  

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. 

Ziyarette, Başkan Karayiğit’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Merve Ruşen Sakar, Süveyla Altın, Saniye Karaca, Feyza Pakla yer aldı.

ak-parti-kadin-kollari-bilecik.jpg

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2221 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.