AK PARTİ SANDIĞA GİTTİ

AK PARTİ SANDIĞA GİTTİ

AK Parti, Selim Yağcı’nın istifasının ardından yapılacak Belediye Başkanlığı seçimi öncesi Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Salih Koca öncülüğünde temayül yoklaması yaptı. AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen temayül yoklamasında ana kademe teşkilat üyeleri ve meclis üyeleri tarafından oy kullanıldı.

Oyların parti genel merkezine götürülerek ilgili kurullara iletileceği ve nihai kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceği belirtildi.

Öte yandan, yapılan oylamada Kadir Bayrak isminin ön plana çıktığı gelen bilgiler arasında.  

Temayül yoklamasına öncülük eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Salih Koca, gerçekleştirilen temayül yoklamasının hayırlı olmasını dileyerek, “Arkadaşlarımız oylarını kullanarak, belediye başkanlığı konusundaki görüşlerini belirtmiş oldular. Bizde bu görüşleri inşallah yerel yönetimler başkanlığımıza ve sonrasında Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Onun takdirleriyle de belirlenecek olan arkadaşımızı, adayımız olarak açıklayacak. Cuma günü yapılacak olan seçimlerde, inşallah belediye başkanımızı seçmiş, belirlemiş olacağız. Hem 24 Haziran seçimlerinin hem de şu anda Bilecik'te yapacak olduğumuz belediye başkanlığı belirleme ve temayül sürecinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum'' diye konuştu.

ak-parti-sandiga-gitti2.png

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2801 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum