ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

AK PARTİ, STK’LAR GİBİ DELEGELERİNİDE DİNLEMELİ

AK PARTİ, STK’LAR GİBİ DELEGELERİNİDE DİNLEMELİ

  AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ı Sivil Toplum Kuruluşu (STK)’lar ile görüşmek üzere ilimize gönderdi. 

Geçtiğimiz hafta, STK başkanları veya görevlendirilenlerle görüşen Karacan sözlü ve yazılı olarak istekleri ve eksiklikleri topladı. Konuşmaları bir rapor halinde Genel Merkeze ve Cumhurbaşkanına bir raporlar halinde sunacak. 

STK’ların çeşitli istekleri ve ilimizin ihtiyaçlarını dile getirdiklerini öğrendim. 

1-Yılan hikayesine dönen Bilecik-Yenişehir yolunun ihale aşamaları ve ağır aksak giden yol çalışmalarını hep bir ağızdan dile getirdiklerini,

2-Uzun bekleyişler sonunda hastane inşaatının başladığını ve ihalede belirtilen zamandan evvel bitirilmesini,

3-Otoyol üzerine yapılan otogarın şehir ile irtibatını sağlayacak yolun acilen yapılmasını istediklerini ifade etmişler.

İstekler bunlarla sınırlı değil elbette. Bunları dile getiren STK’lara teşekkür ederim. İlgililere elbette bu istekler iletilecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın bunların yapılması için üzerinde duracağını ümit ediyorum.

AK Parti Genel Merkezine benimde bir teklifim var. STK’ların düşüncelerini öğrendikleri gibi aynı şekilde kendi partisinin il delegelerini de toplayıp görüşlerini de almalı. Hatta son 10 yıl içinde il, ilçe kongrelerinin kaç delege ile yapıldığını, gelmeyenlerin neden kongreye katılmadıklarını sormalı. 

Türkiye çapında tüm delegelerin görüşlerinin alınmasının 2019 seçimlerine faydalı olacağı kanaatindeyim. 

 

Bu yazı toplam 1555 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR