AK Parti’de başvurular sona erdi, şimdi sıra temayülde

AK Parti’de başvurular sona erdi, şimdi sıra temayülde

AK Parti’de, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri belediye başkan adaylıkları için 9 Kasım’da başlayan aday adaylığı müracaatları 22 Kasım’da sona erdi.

AK Parti’de, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri belediye başkan adaylıkları için 9 Kasım’da başlayan aday adaylığı müracaatları 22 Kasım’da sona erdi. Teşkilat temayül yoklaması ise 26 Kasım Pazar günü saat 10:00 ila 16:00 arasında elektronik ortamda gerçekleştirilecek.

Temayül yoklamasında teşkilat mensuplarına kimi aday görmek istedikleri sorulacak. Partililer aday görmek istedikleri isme elektronik ortamda oy verecekler. Yapılan oylamalar eş zamanlı olarak genel merkezin sistemine düşecek.

Temayül yoklamasının ardından parti genel merkezinde kurulan bir komisyon tarafından aday adaylarının değerlendirmeye alınması bekleniyor. Nihai listenin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki komisyon tarafından hazırlanacağı biliniyor.

Bilindiği üzere; Bilecik Belediye Başkan Adaylığı için Çetin Kaya, Fikret Karabıyık, Hülya Alişan, Hüsnü Bayrakçı, Mustafa Yaman, Nihat Can, Orhan Şişman, Ozan Bakkal, Serkan Işık, Sevcan Uzun, Şükrü Keskin ve Üzeyir Yıldırım’dan oluşan 12 isim aday adaylığı müracaatında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1873 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum