AK PARTİ'DE İL BAŞKANI KİM OLACAK?

AK PARTİ'DE İL BAŞKANI KİM OLACAK?

AK Parti’nin Mart ayı içerisinde başlayacak kongre süreci Basın Masası’nda mercek altına alındı. Herkesin merakla beklediği ‘AK Parti’de il başkanı kim olacak?’ sorusu masaya yatırıldı. Mevcut başkan Fikret Karabıyık devam edecek mi? İl Başkanlığı için düşünülen başka isimler var mı? sorularına yanıt arandı. 

Mücahid Erdal’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programa, Sakarya Gazetesi Muhabiri Ahmet Meşe, Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem, Bilecik Olay Haber Sahibi ve İHA İl Temsilcisi Rafet Sünetçi ile 11Haber Sahibi Erhan Toka katıldı. 

FİKRET KARABIYIK DEVAM EDECEK Mİ?

Rafet Sünetçi, AK Parti’nin Fikret Karabıyık ile devam edeceğini belirterek Karabıyık’ın yeni yönetimini kurmaya başladığını söyledi. Sünetçi ayrıca, Bozüyük Belediyesi’nin önceki başkanı Fatih Bakıcı’nın da il yönetiminde yer alacağını ifade etti. 

Fikret Karabıyık’ın devam edeceğine dair bilgiler aldığını anlatan Ahmet Meşe ise “Genel merkez tarafından Fikret beye devam denildiğini konuşuluyor. Ancak; Fikret beyin ‘Bizim partide her an her şey olabilir’ diyerek süreci temkinli bir şekilde yürüttüğünü öğrendim” diye konuştu.

Ahmet Meşe, Bilecik Belediyesi’nin önceki başkanı Nihat Can’ın da potansiyel il başkanı adaylarından olduğunu sözlerine ekledi.  

MEHMET ERDEM’DEN KULİS BOMBASI!

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Mehmet Erdem ise dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı. Mehmet Erdem, emekli imam ve kuyumcu esnaflarından Mehmet Ali Kaya isminin il başkanlığı için geçtiğini iddia etti. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 65097 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
53 Yorum