AK Parti'de tarih belli oldu

AK Parti'de tarih belli oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri çerçevesinde belirlenecek adayların peyder pey açıklanmaya başlayacağı tarihi bildirdi.

AK Parti'de, yerel seçimleri öncesi aday adaylığı müracaatları sona erdi. Bu kapsamda Bilecik'te 12 aday adayı başvuru gerçekleştirdi. Daha sonra temayül yoklaması ve anket çalışması gerçekleştirilirken saha çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Kamuoyunda en çok merak edilen konu ise adayların ne zaman belirleneceği hususu. Bu hususta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 15 Aralık tarihi işaret edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ziyareti dönüşünde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hangi Büyükşehirde, hangi illerde, hangi ilçelerde nasıl hareket edeceğiz, bütün bu konuların hepsini arkadaşlarımız görüşüyorlar. Öyle zannediyorum ki bu hafta içinde bir neticeye varacaklar.

Ondan sonra bizim konseyimize getirecekler. Biz de bu yapılan çalışmayı gözden geçirerek süratle adım atıp, 2024’e dair Devlet Bahçeli ile bir araya gelip, kararımızı vereceğiz ve yola çıkacağız. 15 Aralık sonrası peyderpey aday açıklamalarımızı yaparız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1284 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum