AK Parti’de yeni başkan belli oldu

AK Parti’de yeni başkan belli oldu

AK Parti Bayrıköy Belde Başkanı belli oldu.

AK Parti Bayrıköy Belde Başkanı belli oldu.

AK Parti’de, yerel seçimlerde 11’de 11 parolası ile başlayan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından meclis listeleri şekillenmeye devam ederken teşkilatlarda ise taze kan takviyesi veya bayrak değişimleri yaşanıyor. Bu bağlamda; AK Parti Bayırköy Belde Başkanlığı görevine beldenin sevilen simalarından Mücahit Bulut getirildi.

Mücahit Bulut, yetki belgesini almasının ardından yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık gören parti teşkilatına teşekkür ederek 31 Mart Seçimlerinden zaferle çıkacaklarını ifade etti.

Bayırköy’de 20 yıldır dalgalanan eser ve hizmet siyaseti bayrağını Burak Erberber ile daha da yukarılara dikmek istediklerini ifade eden Mücahit Bulut, “Bayırköy’ü bilen ve belediyecilik tecrübesi ile işinin ehli olan Burak Erberber adayımız ile birlikte seçimlere hazırız ve kararlıyız. İnşallah 31 Mart akşamı kaybedenin olmadığı kazananın ise Bayırköy’ün olacağı bir seçimden daha alnımızın akıyla çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

ak-partide-yeni-baskan-belli-oldu1.jpg

Bu haber toplam 1439 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum