AK PARTİ'DEN COŞKULU KUTLAMA

AK PARTİ'DEN COŞKULU KUTLAMA

Seçim sonuçlarının büyük oranda netleşmesinin ardından AK Partililer kutlama gerçekleştirdi. Partinin il başkanlığı önünde toplanan kalabalık buradan sloganlar ve bayraklar eşliğinde şehir turu attı. AK Partililerin zafer yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Atılan havai fişekler geceye renk kattı. Partililerin coşkusuna yağan yağmur bile engel olmadı. 

ak-partiden-coskulu-kutlama2.jpg

EVET VEREN DE HAYIR VEREN DE KAZANDI

Cumhuriyet Meydanı'ndaki coşkulu kalabalığa hitap eden Belediye Başkanı Selim Yağcı,"Evet veren de hayır veren de kazandı" dedi. Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğini dile getiren Başkan Yağcı,"Gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimizle birlikte kazanmaya devam edeceğiz. Bu akşam mazlumlar kazandı. Hile, desise sıkıntılara rağmen milletimizin önü açıldı. Lider ülke Türkiye'nin temellerini hep birlikte attık. FETÖ, PKK, dış güçler kaybetti" ifadelerini kullandı. 

'BU İŞİN KAYBEDENİ YOK' 

Milletvekili Halil Eldemir'de gerçekleşen referandumda kaybedenin olmadığına dikkat çekerek,"Bu meydanda yağan yağmur altında güçlü Türkiye'nin habercisi olan referandumun zaferini hep birlikte kutluyoruz. Artık Türkiye bugünden daha iyi, daha güçlü bir ülke olacak.

2023, 2053, 2071'leri daha iyi göreceğiz. Büyüklerimizden emanet aldığımız Türkiye Cumhuriyeti'mizi çocuklarımıza daha iyi şekilde emanet edeceğiz. Bugün bir zafer var, milletimizin zaferi. Bu işin kaybedeni yok bu millet bu akşam kazanmıştır. Dünyanın dört bir tarafında gelişmemizi istemeyen, köstek olmayan isteyen düşmanlar kaybetmiştir. Hemşehrilerimize, teşkilatıma teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 

KARABIYIK'TAN TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR

Son olarak kalabalığa seslenen İl Başkanı Fikret Karabıyık ise çalışmalarından teşkilatın yönetim kadrolarına ve partililere teşekkür etti. Karabıyık,"Bilecik olarak yüzde 49 aldık ama önemli olan Türkiye'de bunun yüzde 50'yi geçmesiydi. Bizde Bilecik olarak elimizden gelen desteği sağladık" dedi. 

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Meydanı'ndaki kalabalık olaysız şekilde dağıldı. 

 

İlgili Haberler

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3487 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum