AK Parti'den Gövde Gösterisi!

AK Parti'den Gövde Gösterisi!

AK Parti’de, belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti’de, belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımıyla Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen tanıtım toplantısı adeta gövde gösterisine dönüştü. Hınca hıncç dolan Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde görsel şölen oluşturuldu.

ak-partiden-govde-gosterisi.webp

“BİLECİK’İ YENİDEN AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE KAVUŞTURACAĞIZ”

İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Milletvekili Halil Eldemir’in selamlama konuşmaları ile başlayan tanıtım toplantısında konuşan Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Bilecik genelinde 11 belediyenin 11’ini de alacaklarını söyledi. Bilecik’in son 5 yıldır yaşadığı fetret devrine son vereceklerini ve Bileciklileri yeniden AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracaklarını ifade eden Mustafa Yaman, partililerden söz aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ise Bilecik’in dünyaya yön veren Osmanlı İmparatorluğu’nun kurulduğu topraklar olduğuna atıfta bulunarak, “Bu kutsal topraklar Mustafa Yaman ile birlikte AK Parti’nin hizmet ve eser belediyeciliği ile yeniden tanışacak” dedi. Bileciklilerin AK Parti belediyeciliğini bildiklerini ve Bilecik’in hizmetlerin en güzeline layık olduğunu ifade eden Fatma Betül Sayan Kaya, şöyle devam etti:

ak-parti-bilecik-belediye-baskan-adaylari.jpeg

ak-partiden-govde-gosterisi-001.webp

“BİLECİK, CHP’YE BIRAKILAMAZ”

“AK Partimiz kurulduğu günden bu yana hep halkımızla beraber oldu. İnsan odaklı, hizmet ve eser siyasetini hep merkeze yerleştirdik. Bu iş gönül işidir, gönüller inşa edilmeden millete hizmet edilmez.

31 Mart'a sayılı günler kaldı. Kapı kapı dolaşacağız AK Parti’mizin hizmet ve eser belediyeciliğini anlatacağız. Bilecikliler AK Parti’yi biliyor ve Mustafa Yaman ile devam diyoruz. Bizim bu yolda en büyük yoldaşımız milletimizin ta kendisidir. Bilecik güzide şehirlerimizde biri ve en güzel hizmetlere layık. İnşallah yeniden AK Parti, Cumhur belediyeciliği kazanacak. Bu topraklar asla ve asla CHP'ye bırakılamaz.

ak-partiden-govde-gosterisi-002.webp

“HAZIRIZ VE KARARLIYIZ”

31 Mart'ta şehirleri yeniden hizmet ile buluşturacağız. Seçimlere hazırız ve kararlıyız. Bilecik'te de Mustafa Yaman öncülüğünde tüm adaylarımızla birlikte kazanacağımıza şüphemiz yok. Cumhur İttifakı olarak ülkemizin istikbali olarak Bilecik’te 11 belediyemizin 11’ini de kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

Fatma Betül Sayan Kaya’nın konuşmasının ardından aday tanıtımları gerçekleştirildi.

Büyük bir kalabalık ve coşkuyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’ya hediye takdimlerinin ardından sona erdi.

İlgili Haberler

Bu haber toplam 1801 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum