AK PARTİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

AK PARTİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

AK Parti, 24 Haziran Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine sayılı saatler kala adeta gövde gösterisinde bulundu. Düzenlenen seçim yürüyüşü ve mitinge katılım oldukça yüksek oldu. Cumhuriyet Meydanı tıklım tıklım doldu. Şehir turu yapan AK Partililer rakiplerine meydan okudu.

AK Parti sevdalıları, saat 18.00 sularında Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. Coşkulu kalabalık buradan başlayarak kent merkezinde yürüyüş gerçekleştirdi. Milletvekili adayları Selim Yağcı ve Halil Eldemir, vatandaşları selamlayarak destek istedi. Yürüyüş, yeniden Cumhuriyet Meydanı’na gelinmesi ile son buldu.

Mitingin başlamasıyla artan coşku görülmeye değerdi. Partililerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye olan sevgi gösterileri sel oldu aktı. Coşkulu kalabalık iki milletvekili kazanma sözü verdi.

Milletvekili Adayları Selim Yağcı ve Halil Eldemir, mitingte yaptıkları konuşmalar ile partililerin heyecanına heyecan kattı.

Mitinge olan yüksek katılım ve yürüyüş esnasında vatandaşların gösterdiği büyük ilgi AK Parti’nin seçimi kazandığı şeklinde yorumlandı. İki vekil kazanmaya çok yakın olunduğu yönünde değerlendirmeler yapıldı.

Diğer yandan, yürüyüş ve miting esnasında emniyet ekiplerince geniş güvenlik tedbirleri alındı.

foto-galeri-006.jpg

‘AK PARTİ İKTİDARINDA CUMHURİYET TARİHİNDE YAPILANLARIN KAT KAT FAZLASI YAPILDI’

Mitingde ilk olarak konuşan AK Parti 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Halil Eldemir, AK Parti iktidarının çalışmalarını anlattı. Bu hizmetler doğrultusunda Bilecik’te destan yazıldığını ifade eden Eldemir, “Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetlerin kat kat fazlası yapıldı” dedi. Bilecik’ten iki vekille Ankara’ya gideceklerini söyleyen Eldemir, “Bu millet 24 Haziran akşamı yine AK Parti’ye ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacak” ifadelerini kullandı.

Halil Eldemir, muhalefet partilerine eleştirilerde bulunduğu konuşmasında, “CHP denilince akla yalan ve talan geliyor. Bir hanımefendiyle beraber teröriste özgürlük istiyorlar. Buradan sizlere ahdimiz olsun bugüne kadar olduğu gibi 24 Haziran’dan sonrada terörü ülke gündeminden kazıyacağız” şeklinde konuştu.

’24 HAZİRAN’DA GERÇEKLEŞECEK ZAFERİN ÖNSÖZÜNÜ YAZDIK’

Halil Eldemir’in ardından konuşan AK Parti 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Selim Yağcı’da yürüyüş ve mitingi değerlendirerek, “24 Haziran’da gerçekleşecek zaferin önsözünü yazdık” şeklinde konuştu. 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Selim Yağcı, “Bu millet dış güçlere esir olmayacak” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben bu şehre aşığım, sevdalıyım. Canım, kanım feda olsun. Bu topraklara ne kadar hizmet etsek azdır. Tercihlerini kullanırken çok dikkatli olun. Küçük fotoğrafa aldanmayalım, büyük fotoğrafı görelim. Ben Bilecik’in bizi bir kez daha mahcup etmeyeceğine inanıyorum” dedi.

Selim Yağcı, muhalefet partilerine eleştirilerde bulunduğu esnada CHP ve İYİ Parti Cumhurbaşkanı adaylarının HDP’nin tutuklu genel başkanı Selahattin Demirtaş’a özgürlük istediklerine değindi. Yağcı, “Terör bağlantısı olan Selahattin Demirtaş denen dürzüye özgürlük istiyorlar. Milletimiz bunları görüyor, gerekeni 24 Haziran’da yapacak” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin yürüyüş ve mitingi AK Parti teşkilatlarının partilileri selamlaması ile sona erdi.    

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3736 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum