AK PARTİ'DEN OSMANELİ'NDE GÖVDE GÖSTERİSİ

AK PARTİ'DEN OSMANELİ'NDE GÖVDE GÖSTERİSİ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, AK Parti kadrolarında görev alan eski ve yeni isimler bir araya geldi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verilirken bir anlamda 2019 seçimlerinin de startı verilmiş oldu. 

1-478.jpg

Toplantıya, Milletvekili Halil Eldemir, İl Başkanı Fikret Karabıyık, Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit, Osmaneli İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile eski ve yeni teşkilat üyeleriyle yaklaşık 200 civarında davetli katıldı. 

1-478.jpg

AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi'nin açılış konuşmasıyla başlayan program, Belediye Başkanı Münür Şahin'in davetlilere hitap etmesiyle devam etti. Başkan Şahin, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparken,"En büyük gücümüz, eskisiyle yenisiyle tüm kadrolar olarak birlik ve beraberliğimizdir" dedi. 

Milletvekili Halil Eldemir ise 2019 seçimlerinde Osmaneli’nin üzerine düşeni yerine getireceğine inandığını ifade ederek, “AK Parti kadrolarının belediye başkanımızın davetiyle bir arada olmasından çok mutlu oldum. İnşallah 2019 seçimleri çok hayırlı sonuçlar doğurur” şeklinde konuştu.

2-481.jpg

Osmaneli’nin 2019 yerel seçimlerine hazır olduğunu ifade eden İl Başkanı Karabıyık ise “Belediye başkanımız teşkilatımızın desteğini alarak Osmaneli’de çok başarılı hizmetler gerçekleştirdi. Bilecik’te 7 belediye başkanımızda il ve ilçelerimiz için güzel hizmetler veriyorlar” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından toplantı sona erdi.  

4-135.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2514 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.