AK PARTİ'NİN ADAY ADAYI 5'E YÜKSELDİ

AK PARTİ'NİN ADAY ADAYI 5'E YÜKSELDİ

24 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Ak Parti Milletvekilliği için Selim Yağcı'nın...

A+A-

24 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. 

Ak Parti Milletvekilliği için Selim Yağcı'nın ardından Bilecik esnaflarından İbrahim Ertan ve Bozüyük esnaflarından Yasemin Ada milletvekili aday adaylığı için Ak Parti İl Başkanlığına müracaatta bulundu. Bozüyük Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Ersoy'un ise müracaatını yarın yapacağı öğrenildi.

Diğer yandan mevcut Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir’in Ak Parti Genel Merkezi’ne Bilecik için müracaatını yaptığı öğrenildi. Böylece Ak Parti'deki milletvekili aday adayı sayısı 5'e yükseldi. 

İlçemizde faaliyet gösteren Ersoy Metal'in ortaklarından olan Hüsnü Ersoy, uzun yıllar Ak Parti'de değişik görevlerde bulundu. Ekonomi İşlerinden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olan Hüsnü Ersoy'un yarın Ak Parti İl Başkanlığına giderek müracaatını yapacağı kaydedildi.

İlçemiz esnaflarından olan Yasemin Ada'nın ise bugün Ak Parti İl Başkanlığına giderek müracaatını Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Haşim Balcı'ya teslim ettiği öğrenildi. 

Ak Parti'de daha önce il başkanlığı görevinde bulunan Bilecik esnaflarından İbrahim Ertan, 24 Haziranda yapılacak seçimler öncesi Ak Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

İbrahim Ertan, aday adaylığı başvuru formunu Ak Parti İl Başkanlığı'na giderek il başkan yardımcısı Haşim Balcı’ya teslim etti.

Bu haber toplam 7849 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.