AK PARTİ'NİN KENDİ KALESİNE ATTIĞI GOL OFSAYT SAYILDI

AK PARTİ'NİN KENDİ KALESİNE ATTIĞI GOL OFSAYT SAYILDI

Ak Parti’den İl Genel Meclis üyesi seçilen Oğuz Sertler’in partisine ihanet edip muhalefetle anlaşması, Ak Partili Hasan Hüseyin Çelik’in de bu anlaşmaya destek olmasının sancıları devam ediyor. 

Ak Parti’den atılan Oğuz Sertler ile oy çoğunluğunu elde eden “MUHALEFET BORUSUNU ÖTTÜRÜYOR”. Son olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyet seçimlerinde Ak Partinin önerdiği isimleri kabul etmeyen muhalefet çoğunluğunu CHP’li ve MHP’li kişilerden oluşan kişileri mütevelli heyetine seçti.

AK PARTİ KENDİ KALESİNE ATTIĞI GOL OFSAYT SAYILDI

Ertesi gün gerçekleşecek olan denetim komisyonu seçiminde ise “AK PARTİ MUHALEFETİN İNSAFINA KALDI”. Serkan Yıldırım, partisine ihanet eden ve kendisini koltuğundan eden Oğuz Sertler’i denetim komisyonuna aday gösterdi. Ak Parti İl Başkanının talimatı ile aday gösterdiğini ifade edilmesi ise durumun vehametini daha da artırdı.

Ak Partili İl Genel Meclis Üyeleri muhalefetle anlaşarak komisyonlara seçilmeyi hedeflediklerini ifade edip, kendilerini “MUHALEFETİN İNSAFINA” bırakma durumuna düşseler de; muhalefet yine de bildiğini okudu. “AK PARTİ’NİN YAĞCILIĞI DA KAR EETMEDİ”

Ancak Ak Parti’nin kendi kalesine attığı gol ofsayt sayıldı. Vali Süleyman Elban Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Mütevelli Heyet Seçimi ile Oğuz Sertler’in denetim komisyonuna seçildiği kararları onaylamayıp tekrar görüşülmesi üzerine meclise geri gönderdi.

OĞUZ SERTLER VALİ ELBAN'A DA AYAK DİRİYOR

Ak Parti’ye ihanet edip muhalefetle beraber hareket eden Oğuz Sertler’e ertesi gün hayırlı olsuna gidip kucak açanlar, MHP’li ve CHP’li il genel meclis üyeleri ile halk arasında “Kaçak Konak” olarak bilinen Değişim Gazetesi Sahibi Mehmet Ergün’ün yerinde siyasi hesap yapanlar, Denetim Komisyonuna seçilmesini Vali Süleyman Elban tarafından onaylanmayıp tekrar görüşülmesi üzerine İl Genel Meclisine gönderilmesine rağmen ayak direyip, hiçbir değişiklik yapmadan aynı şekilde Vali Elban’a geri gönderiyor.

Yine Vali Süleyman Elban’ın onaylamayıp İl Genel Meclisine tekrar görüşülmesi için gönderdiği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Seçimlerine Oğuz Sertler’in Başkanlığında yapılan toplantıda tekrar CHP’li ve MHP’li kişilerin çoğunluğunu oluşturduğu isimler seçilerek Vali Süleyman Elban’e geri gönderiliyor.

DAHASI VAR..

Gölpazarı İl Genel Meclis Üyesi CHP’li Turgay Yılmaz tartışmalar esnasında Ak Partili İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım’ın üzerine yürüdü. Araya diğer il genel meclis üyelerinin girmesiyle kavga önlendi.

 

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 2520 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum