AKADEMİSYENLERİN TERCİH MERKEZİ HALİNE GELDİ

AKADEMİSYENLERİN TERCİH MERKEZİ HALİNE GELDİ

Geçtiğimiz yıllarda İstanbul Üniversitesi ile başlayan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından desteklenen, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve yirmiye yakın üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen kongre, seminer, panel, sunum gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan Osmaneli, önümüzdeki günlerde yine bu tür etkinliklerin yoğun olarak gerçekleşeceği bir dönemi yaşayacak.

Temmuz ve Kasım ayları içerisinde İstanbul Üniversitesi’nin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin, Süleyman Demirel Üniversitesi’nin ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin eğitim etkinlikleri Osmaneli'nde gerçekleşecek. 

Türkiye’nin önde gelen işletme hocalarından Prof. Dr. Recep Pekdemir, üçüncü kez panel için ilçede olacak. 

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Enstitüsü’nün bilimsel çalışmaları kapsamında 17-19 Temmuz tarihleri arasında Vak’a Çalıştayı Osmaneli’nde düzenlenecek. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Pekdemir ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümmühan Aslan hocalarımız Muhasebe Enstitüsü’nün akademik çalışmaları kapsamında Vak’a Çalıştayını Osmaneli Belediyesi işbirliğinde Osmaneli'nde düzenleyecek. 

Hem bilimsel hem de turistik anlamda Osmaneli’ne büyük bir katma değer sağlayacak olan bu program ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, “Osmaneli Belediyesi olarak üniversitelerle işbirliğine her zaman ayrı bir önem verdik. Belediyemizce çalışma yürütülen her alanda, aldığımız akademik desteklerle profesyonel çalışmalar ortaya koyduk. “Sanayileşmiş, Tarih ve Kültür Kenti Osmaneli” hedefine emin adımlarla hızla ilerliyoruz. Başta İstanbul Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olmak üzere bizlere çalışmalarımızda katkı sağlayan üniversitelere ve öğretim üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.           

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2228 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum