AKŞENER BİLECİK'TE MİTİNG YAPTI

AKŞENER BİLECİK'TE MİTİNG YAPTI

İyi Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Bayramın 3. gününde Bileciklilerle buluştu. Meral Akşener Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık yarım saat süren bir miting gerçekleştirdi. Meydanda toplanan kalabalığa seçim vaatlerini anlatan Akşener partisinin milletvekili adayları Mesut Tekin ve Merve Bektaş'a destek istedi. 
Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Bilecik mitinginde yaptığı konuşmada Ak Parti iktidarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan eleştirilerde bulunurken özetle şunları dile getirdi;

aksener-2.jpgaksener-3.jpg
"Türkiye'de ne var ne yok sattılar. Bilecik sera tarımcılığında önemli bir şehir olmasına rağmen Bilecik'e gereken ilgiyi göstermediler. En hazırlıklı parti projesi İyi Parti'de. Yolsuzlukla mücadele edeceğiz. Her yerde olduğu gibi Bilecik'te de genç işsizliğe biz çare olacağız. Sarayda olmak yerine Bilecik'in gönlünde olmayı tercih ederim. 50 milyar dolar yatırım yaparak işsizliği düşüreceğiz.
Emeklilerimize bayramlarda 1500 TL ikramiye vereceğiz. Asgari ücreti vergi dışı bırakacağız. Danışma fonu kuracağız ve bir defalığına kredi kartları borçlarını sileceğiz. Kadınlara hem özel sektörde hem de devlet dairelerinde iyimser ayrıcalık tanımlayacağız. Polislerimize ve öğretmenlerimize 3600 ek gösterge vereceğiz. Askeri okulları hemen açacağım." dedi. 
Meral Akşener konuşmasının son bölümünde Milletvekili adayları Mesut Tekin ve Merve Bektaş'a destek isteyerek "Mesut Tekin Ergenekon'dan 3.5 yıl hapis yattı, Merve Bektaş ise atanamamış bir öğretmen onlar sizin için mücadele edecek sizler de onlara destek olun." diyerek sözlerine son verdi. 
Meral Akşener'in Bilecik Mitingi güvercin uçurtulması ile son verildi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3978 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum