'AKÜLÜ ARABAYA İHTİYACIMIZ VAR!'

'AKÜLÜ ARABAYA İHTİYACIMIZ VAR!'

Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, İstasyon Mahallesi'nde ikamet eden bir engelli vatandaşın akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Başkan Altıntaş gazetemize gelerek yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 'Bir engelli beni arayarak yardım istedi. Kendisinin İstasyon Mahallesinde oturduğunu, 5 yıldır yütümekte güçlük çektiğini söyledi. 3 kez sol bacağından ameliyat olduğunu ve tekerlekli sandalye ile yürümek zorunda olduğunu anlattı. 

Bu telefondan sonra ben bizzat kardeşimizin evine gidip gördüm. Kendisi İstasyon Mahallesi'nde merkez camiinin yanından evine gitmek için 500 metre yürümek zorunda. Bu yol kendisini çok yoruyor. Yarım saatte ancak eve varabiliyor. Evine de vardığı zaman orada da başka bir çilesi başlıyor. Eve girip çıkmakta çok zorlanıyor. Kardeşimizi bu çilesinden kurtarmak için bir akülü arabaya ihtiyacı var. Gerçekten zor durumda.

Şimdi bu kardeşimize bir tekerlekli akülü araba almak için kampanya başlattım. Akülü arabanın değeri 3 bin TL civarında. Bu konuda kardeşimize yardımcı olmak isteyenler beni arayarak (0 535 742 60 74) ulaşabilirler. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bu kardeşimizi sevindirelim istiyorum" dedi.

akulu-arabaya-ihtiyac-var-bilecik-1-001.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1891 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum