Ali Muyşin istifa etti!

Ali Muyşin istifa etti!

1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Ali Muyşin istifa edeceğini bildirdi.

1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Ali Muyşin istifa edeceğini bildirdi.

Ali Muyşin, kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar ve yaşanan olumsuzluklardan ötürü görevinden ayrılmaya karar verdiğini açıkladı. Hafta sonu oynanacak Çorluspor deplasmanının ardından ayrıntılı bir açıklama yapacağını duyuran Ali Muyşin, istifa kararına ilişkin ise şu ifadelere yer verdi:

“Kasım 2021’de Aydın Avcı başkanın istifası sonrasında yönetim kurulunda yapmış olduğumuz toplantıda başkan seçilmiş, 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz seçimli genel kurulumuzun teveccühü ile de bu görevi bugüne kadar devam ettirmiş olmaktan büyük onur duyuyorum. Geçirdiğimiz 1 yıllık süre içerisinde erkek futbol takımımız normal sezon ve Playoff’ları namağlup tamamlayarak şampiyon oldu. Yine tarihimizde ilk defa katıldığımız kadınlar futbol 2. ligi sezonunu da namağlup şampiyonlukla taçlandırdık. Yeni sezonda da yapmış olduğumuz görüşmeler ve karşılıklı fedakarlıklarla büyük sorumluluk alarak erkek futbol takımımızı yıllardır hayalini kurduğumuz BAL’a taşıdık. Bu sezonda deplasmanlı ligde ilk kez mücadele eden takımımız bütçesi ve imkanlarına göre oldukça başarılı maçlar çıkarıyor. Bilecikspor kulübü başkanı olarak başarılar ile dolu olarak geçirdiğim 1 yıllık bu sürecin sonunda camiamız adına üstlendiğim bu kutsal görevi kulübümüzün bulunduğu malum süreç nedeniyle gördüğüm lüzum üzerine bırakıyorum.

Yeni bir başkan ile yenilenen bir yönetimle bugüne kadar taşıdığımız bayrağın daha yukarılara taşınacağına inancım tamdır. Her zaman olduğu gibi önümüzdeki süreçte yine Bilecik 1969 Spor Kulübünün ve yönetiminin yanında ve destekçisi olacağımın camiamız tarafından bilinmesini istiyorum. Bu kararım ile ilgili ayrıntılı açıklamayı ise Çorlu maçı sonrası basınla paylaşacağım.”

Bu haber toplam 1921 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum