ALPERENLER ÇAĞRIDA BULUNDU

ALPERENLER ÇAĞRIDA BULUNDU

Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Alperen Ocakları İl Başkanlığı’nın yaptığı ortak basın açıklamasında, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasına tepki gösterildi. Alperenler, İslam coğrafyasına yaptıkları çağrıda, “Siyasi kaygıları, şahsi menfaatleri bir kenara bırakarak Alem-i İslam için bir olalım beraber olalım, sözde değil özde Müslüman olarak yaşayalım. Zalimden, zorbadan değil yalnızca Allah’tan korkalım ve O’na sığınalım” ifadelerine yer verdi.

Alperenlerin sert mesajlar içeren basın açıklamasında şunlar dile getirildi:

“Yüzyıllardır İslam coğrafyası ve Ümmet-i Muhammed’in üzerinde oynanan oyunlara, yapılan planlara her geçen gün bir yenisi daha eklenmekte. İslam coğrafyası emperyalist güçler tarafından kan gölüne çevrilmekte. Daha dün kendini muhasır medeniyetler seviyesinde gören avrupanın merkezinde; Bosna’da yaşanan katliam hala hafızalarımızda taze iken Suriye’de, Arakan’da, Çeçenya’da her gün insanlık dramı yaşanırken bir kez daha görüyoruz ki silahı tutan el dünyanı dört bir tarafında farklı olsa da namlusunun ucundakiler hep mazlum Müslümanlardan oluşmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde bu oyuna bir yenisi daha eklenmiştir. Hadsizliğinin ve saldırganlığının geldiği son nokta olan tasması Siyonistlerin elinde bulunan ABD devlet başkanı Kudüs’ümüzü Siyonist İsrail’in emelleri doğrultusunda başkent ilan etme cüretinde bulunmuştur. 1948 yılından bu tarafa Müslümanların ilk kıblesi olan Filistin toprakları ‘Büyük Ortadoğu Projesi’ adı altında Siyonist İsrail tarafından adım adım işgal altına alınmış, Mescid-i Aksa’da Ezan-ı Muhammediye susturulmuştur. Kutsallarımız çiğnenip topraklarımıza el uzatılmış Alem-i İslam’ın izzeti ve şerefi ayaklar altına alınmıştır. Bakara süresinin 114. Ayetinde buyrulduğu gibi ‘Allah’ın mescidlerinde O’nun adını zikredilmesini engelleyip onların harap olmasına çalışanlardan daha zalim kim vardır’ Müslümanlar bu zalimliğe sessiz kalamaz.

Kudüs Müslümanlarındır. Kudüs bizimdir. Kıblemizdir, namusumuzdur, şerefimizdir. Müslüman devletler bir araya gelerek okyanus ötesinden mabedimize uzanan eli kırmalıdır.

Bu topraklarda Amerikan üssü görmek istemiyoruz. Amerikan askeri görmek istemiyoruz. Amerikan bayrağı görmek istemiyoruz.

Alperen Ocakları olarak tüm İslam alemine çağrıda bulunuyoruz. Siyasi kaygıları, şahsi menfaatleri bir kenara bırakarak Alem-i İslam için bir olalım beraber olalım, sözde değil özde Müslüman olarak yaşayalım. Zalimden, zorbadan değil yalnızca Allah’tan korkalım ve O’na sığınalım.”  

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2370 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum