ALPERENLER MUHSİN BAŞKANI UNUTMADI

ALPERENLER MUHSİN BAŞKANI UNUTMADI

Alperen Ocakları tarafından BBP (Büyük Birlik Partisi) merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları için mevlit okutuldu. Kayıboyu Camii'nde Cuma namazı öncesinde okunan mevlid-i şerife eski ocak başkanları, Alperen Ocakları yöneticileri ile cami cemaati katıldı.

Alperen Ocakları adına mevlitle ilgili açıklama yapan Muhsin Yıldırım, 25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'dan mitingden dönerken şaibeli şekilde bindiği helikopterin düşmesi sonucu yanındakiler ile birlikte yaşamını yitiren, BBP merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının ölümünün 8'inci yıl dönümü dolayısıyla Kayıboyu Camii'nde mevlit okuttuklarını söyledi. 

Yıldırım, Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının suçlularının biran önce bulunmasını istediklerini ifade ederek şunları dile getirdi: "25 Mart 2009 yılında şehit düşen genel başkanımız ve yol arkadaşları başta olmak üzere, gazetecilik görevini yapmak üzere yola çıkan İsmail Güneş'i rahmet ve minnetle anıyoruz.

Maalesef İsmail Güneş'in olay günü yardım isteme sesi hala kulaklarımızda çınlamaktadır. Ne acıdır ki; bu gazeteci abimiz 4 saate yakın telefonla konuşma yapmasına rağmen yeri tespit edilememiştir ve gazeteci abimiz donarak şehit olmuştur. Her 25 Mart'ta zaman, buz tutuyor. 8 yıldır aydınlanmayı bekleyen bu olayın aydınlatılmasını, olayda ihmalleri olanların adaletin önüne çıkarılmasını bizi yönetenlerden bekliyoruz. Bu vesile ile bugüne kadar bu vatan için canlarını seve seven veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Diğer yandan mevlidin ardından irmik helvası ikram edildi.

alperenler-muhsin-baskani-unutmadi-1.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1873 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum