Altınbaş Üniversitesi’nde Bilecik’in gurur günü

Altınbaş Üniversitesi’nde Bilecik’in gurur günü

Altınbaş Üniversitesi’nin yeni akademik yıl açılış töreni Bilecik ili için anlamlı bir olaya sahne oldu.

Ülkemizin başarılı iş gruplarından olan Altınbaş Ailesi tarafından kurulan, Rektörlüğünü aslen Bilecikli olan Prof. Dr. Çağrı Erhan’ın yaptığı Altınbaş Üniversitesi’nin yeni akademik yıl açılış töreni Bilecik ili için anlamlı bir olaya sahne oldu.

altinbas-universitesinde-bilecikin-gurur-gunu1.png

Köşe yazarımız, ilimizin köklü ailelerinden birisinin mensubu olan Altınbaş Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Muzaffer Aydemir, 2022-2023 akademik yılında göstermiş olduğu performans ve başarılı çalışmaları dolayısıyla “Yılın En Başarılı Akademik Personeli” belgesini almaya layık görüldü. Doç. Dr. Muzaffer Aydemir ödülünü TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un elinden aldı.

2019 yılında akademik hayata giriş yapan Doç. Dr. Muzaffer Aydemir bu yıl yeni bir ödüle daha layık görüldü. Doç. Dr. Muzaffer Aydemir, 2021 yılında danışmanlığını yaptığı Elektrikli Araç Projesi’nin dereceye girmesi sonucunda TÜBİTAK Başarı Belgesi ile ödüllendirilmişti.

altinbas-universitesinde-bilecikin-gurur-gunu2.png

Sakarya Gazetesi ve Bilecik Haber Ailesi olarak köşe yazarımız Doç. Dr. Muzaffer Aydemir’i kısa sürede farklı konularda elde ettiği başarıları dolayısıyla kutluyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum